Şimdi Ara

FOREX R6A ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
956
Cevap
3
Favori
65.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumut

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

arkadaslar bende bu cihaza sahibim fakat adaptörü bozuldu.birçok yere sormama rağmen aynısını bulamadım. 5vlik adaptörler var girişleri farklı onun için benim bozulan adaptörün girişiyle yeni aldığımı değiştirdiler. cihaz çalışıyo ama adaptör aşırı ısınıyor ve 15dk sonra ekran kapanıyor sanırım ısınma sorunuyla alakalı bir durum.

bende 4.5 voltluk adaptör var girişide cihaza uyuyor. onları denesem cihaza zarar verirmi düşük volt olduğu için? yada aynı adaptörü bulabileceğim bir yer varmıdır?

Adaptör en az 5.0 volt 2 amper olmalı orijinali forex servisinde vardır sanıyorum kargo ile de gönderirler.

Merkez Teknik Servis

Rota İth. İhr. San. ve Dış Tiç Ltd. Şti.
    Ünalan Mh. B.C.Tanrıkorur Cd. No:15/A Üsküdar İstanbul

Teknik Servis Mail : teknikservis@forex.com.tr
    Teknik Servis Tel : 0216 470 94 47
    Teknik Servis Faks : 0216 470 94 48

4.5 V adaptörler eski teknoloji olabilir akım değerleri yetersizse ısınabilir ve yanar

Bulamazsanız aşağıdaki linkten CYS 1505 olabilir, benim de raid hard diskin adaptörü bozuldu 12v 4A ancak bu yıldırımdan bulabildim ucu uymazsa değiştirtin bu firmanın ürünleri kaliteli

http://www.yildirimadaptor.com/sites/

ilginiz için teşekkürler. verdiğiniz teknik destek mail adresine mail atamıyorum. gündüz vakti telefonla ulaşmaya çalışırım artık eğer hizmet veriyorlarsa. garanti kapsamına girermiki acaba sonuçta cihaz daha yeni garantisi devam ediyor.

eğer bu olmazsa yıldırımadaptörden deneyeceğim şansımı. ben dışarda 15 tlye almıştır ama çok ısındığı için işe yaramadı. burda ne kadardır acaba biliyormusunuz?

Servis o adreste çalışıyor olması lazım benim cihaz arıza yaptı 1 ay önce direkt değiştirme yaptılar, garanti devam ediyorsa siz de adaptörü değiştirebilirsiniz.

selamlar

• forex r6a 3d videoları oynatabiliyo fakat tvnin 3d tuşuna bastığımda usbden 3d olarak oynatabildiğim videoları forex ile 3d olarak izleyemiyorum[tv gelen görüntüyü 3d olarak algılamıyor] bunun 1.3 kablo kullanmamla bir alakası var mı 1.4 kablo alsam boşunamı almış olurum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskin1 -- 26 Kasım 2011; 17:17:38 >
  • Merhabalar.

Forex R6A kablosuz adaptörün arızalandı. Forex.com.tr adresinde "iletişim" bölümüne bir şey yazamıyorum.
    Site zaten abuk subuk. Hangi ürüne tıklarsam tıklayayım sayfa bulunamadı diyor.
    Sitede herhangi bir telefon numarası da yok. Hata mı ettik acaba Forex alarak?

Fikriniz nedir? Selamlar
  • @sicakyuzhttp://www.rotadisc.com/ Bu siteyi deneyin bir de. Adres ve telefon da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

@sicakyuzhttp://www.rotadisc.com/ Bu siteyi deneyin bir de. Adres ve telefon da var.

Çok teşekkür ederim ilginize
  • İstanbuldan forex r6a dan sıkılan satmak isteyen degistirmek isteyen varsa alabilirim bulamazsam elektroworld den egreat r6b alacagim bugun
  • Herkes memnun herhalde satmak isteyen yok
  • :) o yüzden aratıyor kendini demek ki.. Dün e.world de egreat r6b alacaktım 2 tane vardı almadım yine olursa forex r6a olsun dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yula50 -- 30 Kasım 2011; 11:54:21 >
  • R6B iyi de network bağlantısı yok, ama ben usb den diski bağlar izlerim diyorsan olur
  • Yorumlarını okudum iyi deniliyor ama olacaksa net de olsun uğraşmayalım parca parca cihazlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yula50

Yorumlarını okudum iyi deniliyor ama olacaksa net de olsun uğraşmayalım parca parca cihazlarla

Havale ile 139 liraya satan bir site var.. Site'nin iletişim telefonu da yazıyor.. Arayıp, bir sorun..
    http://www.topcubilisim.com/productdetails.asp?id=23194
  • Hocam baktım siteye Tekirdağ'da bi yer şimdi burdan alırsak kumar mı oynamış olucaz ne kadar güvenilir bu siteye
  • quote:

Hocam baktım siteye Tekirdağ'da bi yer şimdi burdan alırsak kumar mı oynamış olucaz ne kadar güvenilir bu siteye

Gitti... da satıyorlar ama; 169 lira pahallı..
    Onun yerine işlemcisi daha güçlü, R6A - II modelini 199 liraya satın almak daha akıllıca olur..
  • Biz 120 ye almıştık, o fiyata çıktıysa bence de 30-40 fazla verip güncel modelini almak akıllıca olur
  • hocam bu teknolojinin sonu yok r6b alacakken düşündüm ikinci el forumdan r6a yı alayım 100 110 a falan bulurum diye dusundum o kadar limit ayırmıstım sıfırını bilinmedik sitede 139 a bulduk güven sorunu var diye 160 tl ye gg de var eebi yerden haklısınız 160 verene kadar r6a ıı almak daha mantıklı görünüyor bu sefer 10 20 30 derken 100 lira asmış oluyoruz busefer limiti
  • cihazın adaptörü bozuldu aynısından bi yerde bulamadım. nasıl bir adaptördür anlamadım. servisi aradım onlar da bile yokmuş fazladan. piyasada 5v 2a adaptörler var ama onların da uçları uymuyor. uçlarını da değiştirmekle uğraşmak istemiyorum sağlıklı olmayabilir diye. bu adaptörü temin edebileceğim bi yer varmıdır acaba? adaptör aramaktan sıkıldım valla alan olsa bu haliyle satıcam artık.
  • Almak isteyenler var adaptörü sorun etmezse
  • Nasil bi adaptormus bulunmuyor mu piyasada
  • quote:

Nasil bi adaptormus bulunmuyor mu piyasada

internete olsun elektrikçilere olsun birçok yere baktım ama bulamadım valla ben.
  • quote:

quote:

Nasil bi adaptormus bulunmuyor mu piyasada

internete olsun elektrikçilere olsun birçok yere baktım ama bulamadım valla ben.

İllaki vardır arkadaşım. Bende smartmedia 2.5" hdd media player var, bunun adaptörü arızalanmıştı. Ben hiç internette arama yapmadan Ankara Kızılayda amerikan pasajı diye bir yer var orada bulmuştum ki İstanbulda haydi haydi vardır. Aldığım adaptör 3V - 8,4V arasında ayarlanabiliyor ve 2,5A'e kadar çıkış verebiliyor hemde 20 adet çıkış ucu var popüler fotograf makinası yada kameralar için. Yani İstanbulda bulamaman imkansız. En kötü ihtimal alacağın adaptörün ucu uyumsuzsa forexin ucuyla değiştirirsin. Forexin adaptör çıkış değerleri nedir? Bana yazarsan ben Ankaradan bakıyım senin için.

Aşağıdaki adaptörü de bir kontrol et:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ne-powertech-power-adaptor-5v-2a-pa52-46641438

Unutmadan birde not ekleyeyim : Alacağın adaptör mümkünse 3A falan olsun. Çünkü, mesela forex 1,5A çekiyorsa forexe bağladığın diskte en azından 0,5A çekecek toplamı 2A eder. İkinci bir disk yada wireless adaptörü için fazladan çıkış gücüne ihtiyacın olacak o yüzden mümkünse 3A'lik bir adaptör al. Hem daha az ısınır ve arızalanma riski de ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 1 Aralık 2011; 16:21:09 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.