bir form ekranım var.burdaki bilgileri girip butona bastıgımda baska bi sayfada sonucu gosteriyor yani form un action kısmında yazan adreste.bende o acılan adreste sadece belli bir kısmı almak istiyorum yani bir parcalama islemi yapıcam.bunu nerde yapabilirim.acılan sayfayı nerde parcalıycam??bunu curl kullanarak mı yapabilirm acaba?eger oyleyse nasıl olacak??acil yardımlarınızı bekliyorumm. teşekkürler..
hala yardımınızı bekliyorum arkadaslar.....
anlaşılmayan bir soru
söyle anlatayım o zaman :)
sayfamda bir formum var ve bilgileri girdigim zaman <form method="get" action="http://www..."> action kısmında yazan sayfaya gonderip sonucu orda gosteriyor.benim yapmak istedigim sey o acılan yani sonucu gosteren sayfayı alıp ordan sadece bi kısmını alıcam yani sayfada bir parçalama islemi yapıcam sayfayı gostermeden.parcalama islemini nasıl yapcagımı biliyorum sorun su ki o sayfayının bilgilerini(kodlarını) sayfayı gostermeden nasıl alıcam,nerde alıcam??? umarım daha anlasılır olmustur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme