Şimdi Ara

FORMA FIYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar besiktasimizin yeni sezon formalari pahali degil mi 110 TL sonucta memur cocugu ogrenci adamiz nasil alalim yani 110 Tl ye :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alma bence parana yazık hiçbir formaya o para verilmez
  • Forma almazsın başka bir şey alırsın..Sonra her ay 10-20 biriktirisin tek forma alırsın ...
  • Bence fiyatlar gayet uygun, özellikle bu sene BEŞİKTAŞ için. Hatta biletler de uygun. Maddi durumunuz elvermiyorsa almayacaksınız. Param yok ama BEŞİKTAŞ forması içime yer etti, almazsam yıkılırım düşüncesindeyseniz de eski sezon formalarından alın. Hem iyisi, hem yenisi, hem de ucuzu keşke öyle bir dünya olsa! Ha, siz aldınız mı derseniz 1 tane alabildim, ikincisi için bütçem elvermiyor. Çok da takmıyorum. O bütçe ile 5-6 kere maça gitmeyi daha önemsiyorum. Daha zevkli, bana ve BEŞİKTAŞ'ıma daha faydalı.
  • Öğrenci kimliğini gösterene indirim yapmalılar en azından, fiyatlar çok fazla. T-shirt bu sezon 5 tane almışımdır belki ama gidip tek formaya 110 lira veremem.
  • Forma fiyatları bellidir abi sanki bu sene birden arttı gibi konuşmayın. Pahalı bulabilirsiniz saygı duyarım tabi ki ama herkes bütçesine göre bi şeyler alabilir çok güzel anahtarlıklar, bileklikler, tişörtler var.
  • Kart 1903 ile aldık yüzde 10 indirim yaptılar
  • Kart 1903 alırsanız webden yapılan alışverişlerde %19.03 indirim yapıyor. Ben öyle aldım siyah formayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

Kart 1903 alırsanız webden yapılan alışverişlerde %19.03 indirim yapıyor. Ben öyle aldım siyah formayı.

bana yardımcı olabilir misin ?

bende KART1903 yok !
  • T-Shirt al kardeşim. Ben öğrenciyken 25 30 tl lik tshirtlerden alıyordum. Kupa alıyordum. Formaya param yetmiyordu benimde.
  • Seneye açıklaması yapılır;
    "Öğrenci kartını gösterene %19.03 indirim! Biz halkın takımıyız" diye..
    Sorarlar, herkes bir öğrenci kimliği bulup öyle alsa formayı? diye, cevaplarlar; "gelirlerin hepsi Beşiktaş'ımıza geliyor, ihtiyacı olanlar yapabilir, yasa dışı bir işlem olmaz bizim gözümüzden"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.