Şimdi Ara

SNEIJDER Formasına Kaç Numara Yazdıracaksınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler.Şimdi bu adam 14'ü seçti Cruyff'dan dolayı.1 Sene sonra olası bi Melonun gönderilmesiyle beraber(ki gönderilmesini kesinlikle istemem) 10 Numaralı formayı alırsa ne olacak ?

Şimdi 10 yazdırsak bi türlü 14 yazdırsak iki türlü ?

14 numara ile özdeşleşirse ne olacak ?

Açıkcası 10 numarayı yazdırmak Hagi'ye saygısızlık gibi geliyor benim için,gönlüm el vermiyor.

• Ben 14 yazdırdım. 14 ile özdeşleşeceğini düşünüyorum. Ha olmadı 10'a geçerse seneye alacağımız formaya da 10 numaralı Sneijder yazdırırız :)
  • hocam yanlış anlama ama mesaj-imza uyumsuzluğu olmuş.

tavsiyem : eğer bütçe yetiyorsa bu seneki bir formaya 14 yazdır. gelecek sezon forma alabileceksen eğer duruma göre bakarsın.
  • Bugün İzmir Store'da hazır 14 basılı formalardan Large kalmamıştı..Ödeme yaptım yarın kısmetse alacağım,fakat numara konusunda 10 numarayı kendisine daha çok yakıştırıyorum.Olurda sezon sonu 10 numara boşa çıkar ve Wesley 10'a geçerse,bir forma daha alır 10la devam ederim
  • özdeşleşsin de isterse 99 numarayla özdeşleşsin.yeter ki güzel oynasın , savaşsın , o kadar sağlam oynarsa zaten ertesi sene yeni formaya yeni numarasını bastırarak alırım.
  • Melo gitmese de %90 seneye 10 numara Wesley'e geçer. Ama seneye kim öle kim kala. Ben 14 bastırmayı planlıyorum açıkçası, seneye alırsam ve 10 numara olursa o zaman da 10 numara bastırırım.
  • 14 numara güzel bir numara aslında Henry gibi bir oyuncu o numarayla özdeşmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 10 yazdırıcam.
  • Arkadaşlar, forma herkes alır umarım. Alanlar 14 yazdırsın kesinlikle...

Olurda 10 numaraya geçerse seneye bu seneki formalar indirimli olarak satışa çıkar merak etmeyin elde kalan olursa. Maddi durumu yetmeyenler indirimli formalardan alır 10 yazdırır. Yetenlerde yeni sezon alır devam eder

Yeter ki forma alında numarası çok önemli değil...
  • 14 yazdırıcam bu seneki formama seneye de yenisini alır duruma göre bakarız
  • 07 yazdırıcam antalyalıyız sonuçta
  • Sadece isim yazdırıp gelecek sezon numara da yazdırabilirsiniz sanırım.
  • ben 10 numara yazdıracağım. tffnin uyguladığı yol çok saçma.
  • Bugün 3 garklı gs store'a baktım. Hiç birinde forma kalmamış, ne ara tükettiler yahu anlamadım Adam imzayı daha atmadan formalar bitmiş

Kısmetse 2 gün sonraya ön sipariş verdik bakalım...
  • Yarın 14 numaralı formasını alacağım...

Seneye 10 numara alsa da,14 de devam etse de yeni sezon formasını da alacağım...Maddi yönden sıkıntısı olmayan arkadaşlara da tavsiyem bu yönde.
  • 10 Numaraya geçeceğini hiç sanmıyorum çoğu arkadaşın da söylediği Cruyff faktörü sebebiyle.O yüzden 14 yazdırdım bile biliyosun zaten
  • gsstore.org da medium yok anlamadım ki nası iş bu forma alın diye yırtınırlar alamıyoruz bile
  • Aldiginiz formalara Şimdiden 14 yazdirabilirsiniz.. Çünkü Seneye 10 Numarali forma Gerçekten 10 Numara bir oyuncunun sirtinda olacak Bunu not edin.. Snaijder gibi büyük bir futbolcu daha transfer edeceğiz.. Snaijder GSTV'de yaptigi açiklamada (videoyu bulan eklerse sevinirim) Johan Cruyff ve 14 numarali forma benim için Çok özel Bundan sonraki Kariyerim boyunca Hep bu numarayi giyeceğim dedi..

Aklinizda bulunsun 10 Numarali Forma Melo gittikten sonra yapilacak 10 Numara Transferine takdim edilecek... İnşAllah Öyle bir 10 Numara alinacak ki Snaijderi bile gölgede birakabilir..
  • Ben de 14 yazdırdım moda oldu herkes 14 yazmırmış bizim buralarda , sizde kafanıza göre takılın forma alın isterseniz sezon sonu numara bastırırsınız.
  • Formaya ayrılan bütçesi benim gibi düşük tutanlara geçen sezon sarı formaları tavsiye ederim, numara dahil 82tl

not:ayrıca siyah forma ise 52tl tutuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.