Şimdi Ara

format....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceden xp cdsini taktıgımda herhangi bir tuşa basın diyordu yeni sistem aldığım pc de bu yazı çıkmıyor (format atmak istiyorum da)

• bios'a giirp (pc acilirken ilk ekran del tusuna bas surekli) boot siralamasinda cdrom'u ilk siraya al kaydet ve cik
  • başka bir yolu yok mu bazı yerlerde f3 fln yazıyor
  • vaLLa arkada$ımız @Serji'nin Dediqibi Bios'a qirip Boot menüden First Boot Cd Rom ve aLtınada HDD yi seçiceksin.. vaLLa f3 Le iLqiLi bende bişiLer biLmiyorum sayqıLar
  • quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

arkadaşlar önceden xp cdsini taktıgımda herhangi bir tuşa basın diyordu yeni sistem aldığım pc de bu yazı çıkmıyor (format atmak istiyorum da)

kardes baska yolu yok esas format boyle atılır
  • tşk ederim ilgileriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_tr -- 27 Eylül 2006; 21:17:12 >
  • bir dolu daha vardır, anakarttan ankararta farklılık gösterebilir, genelde boot menü diye geçer ve tuşu F8 dir bilgisayarı açtığınızda biosa girilen anda F8 tuşuna birkaç kez basıp bırakın tam boot anında size boot etmek istediğiniz aygıtı soracaktır cdrom/dvd/cdrw aygıtınızı seçtiğinizde isteğiniz olacaktır. kolay gelsin.

düzenleme: yazım yanlışları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09u2 -- 27 Eylül 2006; 21:22:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Format atamıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.