Şimdi Ara

Format atamıyorum acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus M5A97 LE R2.0 anakartım var. DVD yi takıyorum. Boot menüye geliyorum. DVD zaten en üstte. Ona tıklıyorum Windowsu normal olarak başlat. Windowsu onar çıkıyor format atamıyorum ne yapmam gerek ? Win 7 deyim win 8.1 i yüklemek istiyorum. Daha önce çok format attım hiç bir sıkıntı çıkmadı ama nedense şimdi böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Ya da direk olarak Windowsu başlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 27 Nisan 2015; 20:48:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EttenNebula

Arkadaşlar Asus M5A97 LE R2.0 anakartım var. DVD yi takıyorum. Boot menüye geliyorum. DVD zaten en üstte. Ona tıklıyorum Windowsu normal olarak başlat. Windowsu onar çıkıyor format atamıyorum ne yapmam gerek ? Win 7 deyim win 8.1 i yüklemek istiyorum. Daha önce çok format attım hiç bir sıkıntı çıkmadı ama nedense şimdi böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Ya da direk olarak Windowsu başlatıyor.

cd yi 1. sıraya aldıgından eminsen ve başlamıyosa cd de sorun var demektir. başka ihtimal yok zaten. ama en kolayı sistem açılırken f8 bas ordan öıkan menüden cd yi seç. o zaman belli olur ne oldugu.
  • Tamam tamam hallettim teşekkürler yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.