Şimdi Ara

Format atamiyorum acil yardim lutfen .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format atamiyorum masaustu pcye. windows dosyalari genisletiyor tamamlandiktan sonra " windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini
    0x80000001 " boyle bir sorunla karsilasiyorum baska bi cd denedim ondada farkli bir problem. ne yapmam gerekiyor lutfen yardim. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaferors Z kullanıcısına yanıt
    cdlerın ıkiside hatalı daha one format atılan bır cdyle denemenızı onerırım
  • İlk denedigim cdyle daha once format atilmis. Ama ondaki hata daha baskaydi windows dosyalari kopyalaniyor dedikten sonra %0 da kalip baska bi hata veriyordu :/

valla bendede aynı sorun oluyordu cdlerımi kendım yapmıstım bende yazdıgım programdan kaynaklandıgını anladım acıkcası hala cdden oldugunu dusunuyorum bende aynı sorunla karsılastım ama saglam cdyle deneyınce oldu
  • O zaman baska cd yazip tekrar denicem. Peki senin denedigin cdlerle daha once format atilmismiydi?

hayır hepsını kendım yapmıstım ılk denemelerıydı gıttı guzelım cd-Rlar :)
  • benim denedigim cd nin birisiyle daha ence bikacdefa format atilmis. simdi baska cd bulup denicem mecbur. insallah olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ya ılla cdyede gerek yok 4 yada 8 gblık flash da ısını gorur baska pcn varsa evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferors

O zaman baska cd yazip tekrar denicem. Peki senin denedigin cdlerle daha once format atilmismiydi?

elinde windows 7 iso su varsa usb ile denemeni öneririm

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

bjk__murat

• evde baska pc yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: zaferors

O zaman baska cd yazip tekrar denicem. Peki senin denedigin cdlerle daha once format atilmismiydi?

elinde windows 7 iso su varsa usb ile denemeni öneririm

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

bjk__murat

Bende win8 vardi win7 kurmak icin format atmayi
    denedim bu sorun olduktan sonra simdi win8 ide
    acamiyorum suanda :/ dediginizi deneyecegim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.