Şimdi Ara

Format atamıyorum klavye den dolayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm win7 formatı atmak istiyorum ama klavye den dolayı atamıyorum cd den okuması için bir tuşa basın diyor ama odurumda klavye calışmıyor pc acılınca klavye normale dönüyor ne yapabilirim klavyede normelde bi sorun yok

• Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz..
  • PS/2 klavye portu ile format atılabilirsin.
  • arkadaşlar ilginizden dolayı tşk ederim ama yine olmuyor anlamadım gitti klavyeden bioss lara giriyorum ama halen formatı başlatamıyorum
  • sanırım senin klavye mouse optik..yani kablosuz..eğer öyleyse..kablolu bulup dene..bendede sürekli oluyordu bu sorun...denemkte fayda var...
  • anakartdan boot ayarlarına gelip dvd room hariç dierlerini disabled edersen.tek seçenek dwd kaldığı için otomatik kabul edecektir
  • Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz..

tşk ederim bu şekilde yaptım ve oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım klavyen usb girişli pc onu görmüyordur soket girişli bi klavye bul sorun çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERT1970

Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz..

tşk ederim bu şekilde yaptım ve oldu

Rica ederim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.