Bildirim
Format atamıyorum klavye den dolayı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz.. -
PS/2 klavye portu ile format atılabilirsin. -
arkadaşlar ilginizden dolayı tşk ederim ama yine olmuyor anlamadım gitti klavyeden bioss lara giriyorum ama halen formatı başlatamıyorum -
sanırım senin klavye mouse optik..yani kablosuz..eğer öyleyse..kablolu bulup dene..bendede sürekli oluyordu bu sorun...denemkte fayda var... -
anakartdan boot ayarlarına gelip dvd room hariç dierlerini disabled edersen.tek seçenek dwd kaldığı için otomatik kabul edecektir -
Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz..
tşk ederim bu şekilde yaptım ve oldu -
sanırım klavyen usb girişli pc onu görmüyordur soket girişli bi klavye bul sorun çözülür... -
quote:
Orijinalden alıntı: SERT1970
Bios'tan usb klavye desteğini (usb keyboard support) enable konuma getirirseniz açılışta klavyenizi kullanabilirsiniz..
tşk ederim bu şekilde yaptım ve oldu
Rica ederim ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mailden konum bulma
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- monitör uyku moduna geçiyor
- page fault in nonpaged area
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- oem açılımı
- ekran kartı resetleme
- modem kurulumu
- video boyutu küçültme
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X