Soruna gelecek olursak; Bilgisayarımın Hardiskini C D ve E olmak üzere 3 e ayırmıştım... Windows D kısmında yüklüydü.. dünden beri windows aılmıyordu bende format atayım dedim.. Tekrar D nin üstüne gelip orayı sildim, ve oraya format atmak için enterladığımda Bana C ye format atmak için yeterli kadar yer yok diye bir uyarı çıkıyor(C nin de tümü doluydu)
Anlayamadığım neden otomatikman C ye format atmak istiyor ki orada 80Gb lık bilgim var ve silmek de istemiyorum:( acaba hardiski başka bir pc ye harici gibi takıp ordan önce C dekileri cd ye atabilirmiyim? atabilirsem nasıl bağlantıyı yapıcam.. hardiskim sata(ama II değil 3 sene önce almıştım)
yada başka bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim... akşama kadar halletmem lazım.. tşkler..
kimse yok mu?
kardeşim anlaşılan bu siteden pek umut yok senin için. zaten site eski güzelliğini kaybetti. varsa yoksa ya antivirüs ya da opera . yahu sadece dandik bir opera tarayıcı için onlarca sayfa yorum yapılıyor. alt tarafı bir tarayıcı. en iyisi sen başka forum sitelerinde şansını ara. birde internette araştr. kolay gelsin...
arkaDASIM XP C YE KURULUR HER ZAMAN D YEKURMAYA KALKARSAN CAKISMA OLUR.SENİN YAPACAGIN LİNUXUN YADA WİNDOWSUN CALISAN CD SİİNİ ELDE ETMEK VE O BİLGİLERİ AKTARMAK YADA CDYE KAYIT ETMEK