Şimdi Ara

Format Atarken HDD Hatası ve Ankarada Güvenilir Bir Bilgisayar Servisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sürekli restart ve donmalar yaşayan bilgisayarıma format atmak istedim fakat kurulum esnasında bar dolarken %62 de takıldı ve

daha sonra 2. format denememde diskte sorun oldugu mesajını verdi. Sonra defalarca format denemesinden hep aynı

hatayı aldım. d sürücüm de cok önemli bilgilerim kaldı sorunu nasıl çözecegimi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim??

Bide eger Ankarada bildiginiz güvenilir işini bilen bir bilgisayar tamir servisi varsa lütfen söyleyebilirmisiniz????

• Masaüstümü kullanıyosunuz Laptop mu?Masaüstü kullanıyorsanız hdd yi çıkarıp başka bir pc de 2.hdd şeklinde takarak bilgilerinizi alabilirsiniz
  • masaüstü. imzamda yazılı olan sistem
  • evet başka bir pc ye takıp denemek aklıma geldi fakat başka pc yok:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconsavas

evet başka bir pc ye takıp denemek aklıma geldi fakat başka pc yok:(

format atarken yavaş biçimlendirmeyi seöiyorsanız bide hızlı biçimlendirmeyi seçerek devam edin,,
  • önemli bilgilerin var da neden formatı denedin.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

önemli bilgilerin var da neden formatı denedin.?

çünkü önemli bilgilerim zaten d sürücüsünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

quote:

format atarken yavaş biçimlendirmeyi seöiyorsanız bide hızlı biçimlendirmeyi seçerek devam edin,,

evet hızlı biçimlendirmeyi de denedim. c yi komple sildim tekrar bölümlendirdim. 7gb lık bi alan oluşturup oraya yükledim yine aynı hatayı veriyor. d ye hiç dokunmuyorum tabiki.
  • quote:

quote:

quote:

evet hızlı biçimlendirmeyi de denedim. c yi komple sildim tekrar bölümlendirdim. 7gb lık bi alan oluşturup oraya yükledim yine aynı hatayı veriyor. d ye hiç dokunmuyorum tabiki.

elinde bi "live cd" varsa artık onunla açarsın anca yada başka bilgisayara takmalısın,,
    kolay gelsin,,

• muhtemelen D sürücündeki verilerin bir kısmıda bozulmuştur, diski açsanda D kısmındada bozukluk vardır bence HDD regenerator veya Hdat2 gibi programlarla diski tamir etmeyi dene, bu iki programında bootable cd versiyonu var,, tabi en mantıklı şey live cd ile gerekli verileri bir an önce alman,,
  • live cd' yi denemedim hatta ilk defa duydum. nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilirmisiniz??
  • quote:

live cd' yi denemedim hatta ilk defa duydum. nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilirmisiniz??

dostum "live cd" cd üzerinden çalışan işletim sistemidir,, sana tavsiyem "hiren's boot cd" adlı programı indir, içindeki mini xp ile bilgisayarını aç,
    Hiren's BootCD -- cd üzerinden çalışır
    Boot from USB Disk -- USB üzerinden çalışır

http://www.hiren.info/pages/other bu linki incele, tabi bilgisayarı açınca verilerini flash diske yada cd ye yazdırman gerelecek,
    tabi linux cdleri var ama en kolayı bu şimdilik,,

• quote:

quote:

live cd' yi denemedim hatta ilk defa duydum. nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilirmisiniz??

dostum "live cd" cd üzerinden çalışan işletim sistemidir,, sana tavsiyem "hiren's boot cd" adlı programı indir, içindeki mini xp ile bilgisayarını aç,
    Hiren's BootCD -- cd üzerinden çalışır
    Boot from USB Disk -- USB üzerinden çalışır

http://www.hiren.info/pages/other bu linki incele, tabi bilgisayarı açınca verilerini flash diske yada cd ye yazdırman gerelecek,
    tabi linux cdleri var ama en kolayı bu şimdilik,,

söylediğiniz program ile bütün bilgilerimi kurtardım yardımlarınız için gerçekten çok teşekkürler ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.