Şimdi Ara

Format atarken ilk defa karşılaştığım sorun!!! Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara format atarken yeniden başlatma sırasında anakart modelinin yazdığı ekranda donup kalıyor. Ne bios a girebiliyorum ne de formatı yeniden başlatmaya çalışınca düzeliyor. Başka usb ve başka bilgisayarlarda da denedim aynı sorun var. Ne yapmam gerekir?

• Mevcut biosu önce sıfırlayıp sonra güncellemeyi deneyin.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Hocam bios hakkında fazla bir bilgim yok, nasıl sıfırlayabilirim?
  • Biosa normal şartlarda girebiliyorsanız load defaults olması gerek, ya da pilini çıkartıp metal bir parçaya bir süre bekletip takabilirsiniz ya da anakartın jumperi varsa yerini değiştirip pcyi açmayı deneyin ve tekrar eski yerine takın.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    sıkıntı da o bios a giremiyorum. ama diğerlerini deneyip döneyim tekrar hocam, teşekkürler.

Edit: olmuyor bios pilini , anakart jumper ini falan çıkartıp bekledim olmuyor. şimdi sadece format değil normal başlatırken bile anakart ekranında takılıyor. yardmlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasengantebayo -- 21 Ağustos 2015; 10:40:08 >
  • Jumperda 3 adet pin var 1 ve 2 de takılı iken 2 ve 3 e takıp çalıştırmayı deneyin muhtemelen açılmayacak bir iki kere denedikten sonra tekrar 1 2 ye takıp açmayı deneyin. Bu şekilde olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.