Bildirim
Format atarken ilk defa karşılaştığım sorun!!! Acil Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mevcut biosu önce sıfırlayıp sonra güncellemeyi deneyin. -
Hocam bios hakkında fazla bir bilgim yok, nasıl sıfırlayabilirim? -
Biosa normal şartlarda girebiliyorsanız load defaults olması gerek, ya da pilini çıkartıp metal bir parçaya bir süre bekletip takabilirsiniz ya da anakartın jumperi varsa yerini değiştirip pcyi açmayı deneyin ve tekrar eski yerine takın. -
sıkıntı da o bios a giremiyorum. ama diğerlerini deneyip döneyim tekrar hocam, teşekkürler.
Edit: olmuyor bios pilini , anakart jumper ini falan çıkartıp bekledim olmuyor. şimdi sadece format değil normal başlatırken bile anakart ekranında takılıyor. yardmlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasengantebayo -- 21 Ağustos 2015; 10:40:08 > -
Jumperda 3 adet pin var 1 ve 2 de takılı iken 2 ve 3 e takıp çalıştırmayı deneyin muhtemelen açılmayacak bir iki kere denedikten sonra tekrar 1 2 ye takıp açmayı deneyin. Bu şekilde olması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X