Şimdi Ara

FORMAT ATARKEN MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc im sürekli olarak açılırken kendi kendine restart atıyordu. bazen açılıyordu ama bi kaç dk içinde tekrar restart atıyordu. servise sordum, formatla büyük ihtimalle geçer dediler. formatlamaya çalıştım. bu sefer de kur dosyalarını yüklerken mavi ekran çıkmaya başladı(şu klasik hata ekranı). iki farklı hard disk denedim ve iki farklı cd denedim ama çare yok, hep aynı hata. bir bilen var mıdır aranızda?

• format atmayı bildigine eminmisin...
  • önce biosu resetleyip bi deneyin,
    eğer olmazsa ram'de sorun olabilir.
  • Ram ve slotları temizle, RAM' leri farklı slotlara takarak sistemi kurmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasd33

format atmayı bildigine eminmisin...

eminim. biosu restlemiştim. ramlerin çalıştığına da eminim ama gene bir deneyecem.
  • selam arkadasım oncelikle format atmayı unut,senin sorunun ekran kartıyla ilgili,mavi ekrandada su yazıyordur,fiziksel hatadan belleginiz bosaltılıyor gibi seyler,senin yapacagın sey eger windows un gitmediyse ki gitmemistir,sen guvenli modda windows u ac ve internetten nvidia ekran surucusunu indir artık senin erkran kartının modeli ne ise,onu kur,sonra restart et goreceksin tum sorun gitmis olacak,eger soyledigim herseyi yaptıgın halde sorun gitmediyse buraya yaz baska bir taktik vereyim
  • Kullandığın hard disk sata mı, IDE mi?
    IDE ise, ide bağlantı kablosu bozuk olma ihtimali yüksek. geniş gri kablo.
    Ram 'leri de aynı şekilde kontrol et. RAM'den de yapar.
    Ekran kartının bu şekilde sorun yarattığını hiç görmedim.
  • problemin çok basit bişe

kasayı sök rami çıkar ram slotlarını temizle ramin yerini değiştir tamamdır
  • Sorun çözülmüştür. sebep ram miş.
    yardımlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelus_OnAir -- 17 Haziran 2007; 1:49:22 >
  • Bende aynı sorunu yaşadım araştırdım fakat yeniden son kez denemeyi düşündüm ve sonunda mavi ekran gelmedi format attım . .Elde yapıcak bişey yoksa tekrar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsessizx

Bende aynı sorunu yaşadım araştırdım fakat yeniden son kez denemeyi düşündüm ve sonunda mavi ekran gelmedi format attım . .Elde yapıcak bişey yoksa tekrar dene.

6 senelik konu HOOORT
  • Ne biliyim bugun lazım oldu bana bu işlem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.