çok saçma ama windows 7 32 bit vardı işlemcim p4 core duo 64x 3.4 diye 64 yükleyeyim dedim indirdiğim win7 kurmaya başladı sonra resledi . dahada açılmadi biosa da girmiyordu sonra biraz kurcaladım harrdisk sökünce biosa giriyor hatta windows setup açılıyor o arada hdd takıyorum bölümlenmiş disk yerine kadar gelyorum d e f sürücülerindeki dosyalarımı görüyorum ama res atnca acılmıyor harddiskte kur dosyaları m kaldı boot dosyasımı var 10 dk once calişan hdd şimdi çalışmıyor sayın DH üstadları ve forumdaki arkadaşlar yardımcı olmanız mümkünmü
not : tasınabılır hdd ye usb baglantılı win7 32 bit image dosyasını atmıstım hdd takılı olmadan onuda goruyor takınca (onar kısmnda) ama yukleyecek hdd bulamadıgında kurulamadı diyor nalet pc ana kart markası p5ld2
evet sorunu buldum windows kurarken resetlediye tekrar kurmak için kendini kurar pozisyonda açıyor yani harddiskte kendine 100 mb bir boşluk içinde 40 mb dosya yazmıs oda otomatik başlatıyor yani bios ta ydense görmüyordu harddiski bende hdd soküp cd den başlatıp onar dedım bu arada hdd taktım boşta olan 100 mb kısımı silince hdd gordu tekrar 32 bit cd sini takıp 32 bit kurdum 64 bit benim için kısa süreliğine hayal oldu teşekkürler umarim benim gibi acem,lere yardımı olur