Birkaç gün önce, bilgisayarımdaki bazı problemlerden dolayı format atmaya karar verdim. Şöyle ki 250 GB sata (75GB ve 175GB olarak ikiye bölünmüş) HDD olan yeni bir bil. topladım ve 40 GB lık ide (15 ve 35 olarak ikiye bölünmüş) eski harddiskimide bağladım. Biosa girdiğimde format için harddisklerin çakışmış olduğunu farkedemedim ve 15GB filmin bulunduğu eski diske format attım çünkü c sürücüsü olarak biosda o disk görünüyordu. Format atmakla kalmadım windows XP ve Driverlarıda kurdum. Sorunu farkettiğimde iş işten geçmişti.
Şimdi kara kara düşünüyorum... Sizden ricam bu dosyaları kurtarma ihtimalim varmı? ve nasıl kurtarabilirim. Yarımcı olun lütfen.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
"Easy Recovery" ve benzeri programları kullanarak verilerini kurtarabilirsin..mesela kurtarmak istediğin bilgiler c'de ise ,c yi taratıyorsun aradığın dosyayı çıkarmak istediğin sürücü c dışında bir sürücü olmak zorunda. c den d ye gibi eger yanlış hatırlamıyorsam..
'Recover My Files' bu program gayet başarılı ben telefonun hafıza kartını yanlışlıkla biçimlendirdim.. ama daha sonra bu programlar tarattım ve hepsini geri getirdi...bu program işine yarayabilir..
en güzeli easy recover pro bunla dosyalarını kurtarabilirsin..
Ontrack Easy recovery formatlanmış hdd den veri kurtarabiliyor. Ben bad sector u yoğun bi diskten 26 gb veri kurtardım bu program yardımıyla.
Bu forumda crack ve serial yasak
teşekür ederim yardımınız için bende aynı sorunun yaşamıştım yardımcı oladuğunuz için teşekkür ederim...
konu açmadan önce forumda araştırma yapsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız
Sadece "file scavenger 3.2" programı silinen dosyalarımın bir kısmını bulabiliyor. Ancak crack veya şifre lazım yoksa recovery yapmıyor. Bulursanız lütfen bildirin. Ben bulamadım...
Benim Bildiğim kadarıyla Bir bilginin geri gelebilmesi için üzerine hiç bir bilginin yazılmaması gerekir ama adamlar bi program yapmış denemeye değer bence sana programın ismini verecem ve hatta iddaa lı bir şekilde üstüne 15 20 kez sistem kurulmuş bölümün bilgilerini geri getiriyormuş hiç denemedim ama dene ve gör Acronis Recovery Expert umarın işine yarar programın ismi bu Kolay Gelsin İddaa Lı Bir Program Dene Bi Belki Faydasını Görürsün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme