Şimdi Ara

Format atma Esnasında 0xc00000e9 hatası Teknik aksaklık özür dilerim fazla konu acıldı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle laptopa format atayım dedim fakat 0xc00000e9 hatası ile karşılaştım format cd sini takıp yeniden başlattıgımda cd den loading files yani dosyaları aldıktan sonra bu dediğim hata cıkıyor nette arastırdım bir şeyler buldum ama net bir şey yok bilen varsa daha acıklayıcı olabilirse sevinirim recovery deneyeyim çare olarak dedim ama benim bilgisayar FREEDOS idi ona da pek güvenemedim bana akıl verşrseniz sevinirm bilenler yardımcı olursa daha cok sevinirim

İNTERNETİM GİDİP GELDİĞİ İÇİN İDRAK EDEMEDİM 3 TABE AYNI İSİMLİ KONU ACILDI MODERATÖRLERDEN, YÖNETİCİLERDEN ÖZÜR DİLERİM KONUYU KALDIRIRLARSA SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 30 Mayıs 2014; 0:40:42 >

• hocam 2 yöntem geliyor aklıma...
    1) usb ile format atmayı dene.. eğer format sırasında dvd cihazının gücü kesilirse bu hatayı verebilir..
    2) hdd söküp başka bir masaüstü cihaza bağlayıp bad sector taraması yaptırıp biçimlendirin daha sonra cihazınıza bağlayıp tekrar deneyin...
  • Böyle bir hata ile karşılaştığımı hatırlıyor gibiyim. Bu hatayı format cd'sinden dolayı yaşıyor olabilirsiniz.
    değiştirp deneyin.
    bi de windows 7 ve üzeri mi kuruyorsunuz. eğer böyle ise bios ayarlarından diski Raid (Ahci) moda alın.
    ama Cd'den olduğunu düşünüyorum
  • Bi ara banada aynı durum olmuştu fakat yaklaşık 1 ay sonra denediğimde düzelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuktaki_umut kullanıcısına yanıt
    Hocam cd nin üst tarafı catlamıs asıl okuma bölgesi değil de diğer tarafı ondan oldu galiba en yakın zmanda başka cd alıp deneyeym bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.