Şimdi Ara

Format atmak istiyorum yardım eder misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cmldrs

Benim anlatmak istediğim bilgisayar üreticisinin sitesinden değil, Aida64 ile Ethernet kartının modelini öğrenip kartın üreticisinin sitesinden indimek için idi.
    Oğlumun masaüstü bilgisayarına Aida64 ile baktım, Sol menüden AĞ'ın başındaki > işaretine tıklayıp açılan menüden PCI/Pnp Ağ'a tıklayınca sağ tarafta ethernet kartının özellikleri yazıyor "oğlumunkinde; Realtek RTL/8168/8111 Gigabit Ethernet Adapter" yazıyor, yani Realtek'in sitesinden arayıp Windows 10 sürücüsünü indireceğimiz Ethernet kartı bu.
    Kolay gelsin

Buldum dostum oldu, denemek için bilgisayara yükledim yeni sürümü dedi ve yükledi, Allah senden razı olsun dostum, günlerce çektiğim sitresten beni kurtardın, bundan sonrasını artık ben sanırım hallederim, Tüm bunlar anakart CD si olmaması yüzünden oldu, o cd olsa idi bu kadar sitrese gerek kalmayacaktı, çok ama çok teşekkürler dostum, iyi ki varsın. Saygılarımla...

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Oğlumun bilgisayarını 6 yıl önce ben toplamıştım, Anakartı MSI ama Ethernet kartı çoğu anakartta genellikle Realtek oluyor.
    Sanırım şuradakilerden bir; http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=5&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
    Estağfurullah elimden geldiği kadar yardımcı olabildi isem ne mutlu, forum onun için var.
    Markalı bilgisayar üreticileri genelde ürün piyasa sürülürken hangi işletim sistemi var ise ona göre sürücü çıkartıyor, daha sonra çıkan işletim sistemlerine sürücü desteği sağlamıyor (son zamanlarda forumda sık görünüyor Windows 10'dan geri bir işletim sistemi yüklemek istenince de çoğu firma geriye dönük destek sağlamıyor)
    Bir hatırlatma bulunan çalışan sürücüleri yedekleyip saklamak gerek tekrar formalarken gerekir.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Ekim 2017; 17:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Estağfurullah elimden geldiği kadar yardımcı olabildi isem ne mutlu, forum onun için var.
    Markalı bilgisayar üreticileri genelde ürün piyasa sürülürken hangi işletim sistemi var ise ona göre sürücü çıkartıyor, daha sonra çıkan işletim sistemlerine sürücü desteği sağlamıyor (son zamanlarda forumda sık görünüyor Windows 10'dan geri bir işletim sistemi yüklemek istenince de çoğu firma geriye dönük destek sağlamıyor)
    Bir hatırlatma bulunan çalışan sürücüleri yedekleyip saklamak gerek tekrar formalarken gerekir.
    Kolay gelsin.

Değerli dostum, günlerdir sitres yaşadım senin sayende formata başladım, ancak anlamadığım bir şey oldu, ekran kartı sürücüsü haricinde hiçbir sürücü istemedi, ethernet sürücüsüne bile gerek kalmadan interneti açtı, ben boşuna sitres yaşamışım, ama sen olmasaydın bu sitres devam edecekti, çok teşekkürler dostum.

Bir şey değil, önceki mesajlarımda "Windows kurulumda kendi ses, görüntü, Internet için kendi sürücülerini yüklüyor diye biliyorum" yazmıştım fakat Windows 10 kullandığım halde pek emin değildim. Tabi yine de orjinal aygıt sürücülerinin bulunanlarını yüklemek daha sağlıklı diyorlar, sorun çözüldüğüne göre geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Ekim 2017; 21:40:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Orijinalden alıntı: takalar1381

driver pack solition internet gerektirmez

Offline olarak nasıl kullanılacağını youtube de bulamadım.

Programı indirirken driverlarınıda beraberinde indirmiş oluyorsun yani program bünyesinde tüm driverlar mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.