Şimdi Ara

FORMAT ATTIM BÖYLE OLDU (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORMAT ATTIM DAHA YENİYİM BU KONUDA FAKAT BİŞEYLERİ YANLIŞ YAPMIŞIM GALİBA
    BİLGİSİZ OLDUĞUM İÇİN BU KONUDA LÜTFEN BANA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYİM YALVARIYORUM

• istediğiniz resmi atarım lütfen yardım edin ne yapmam lazım
  • Diski yeniden formatlayıp bütün partitionları sil windows kendine bir takas bölümü ayırır win7 de 100 mb win8 de 350 mb bu bölüm olmadığı için bilgisayarın kasıyor. Diski tamamen silip sitemi C'ye kurmalısın. C de hiç yerin kalmadığı için sıkıntın programların C'ye kurulum istiyor çünkü. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursoylu -- 4 Şubat 2015; 17:18:41 >
  • format atarken bölümleri silip yanlış boyutlandırmışsın gibi görünüyor. Format atarken sadece C kısmını biçimlendirip ileri diyecektin. Tavsiyem tekrar format at. Biçimlendirme ekranında bütün bölümleri tek tek sil. Tek bir ayrılmamış alan kalacak. sonra yeni kısmından C ve D yi tekrar oluştur. mb cinsinden C için 200.000 gir tamam de. sonra geri kalan ayrılmamış alanı tıklayıp yine yeni tıklayıp geri ne kadar boyut kaldıysa otomatik gösterir tamam deyip D yi de tekrar oluşturun. Sonra ilk oluşturduğunuz 200.000 mb'lık bölümü tıklayıp ileri deyin. Format bitip masaüstü açılınca bilgisayarı tıklayın D sürücüsünün boyutu görünmeyecek sağ tıklayıp hızlı biçimlendir yapın o da düzelir.

Bunlar yapılırken disklerdeki bütün veriler silinecek onun için önemli dosyalarınız varsa yedek alın.
  • Bir kere daha format atmanı öneririm tüm partlarını teker teker silip yeni oluşturdan ilk önce C'yi sonra D'yi diyorsanki C bana yeter harddisdeki tüm gb C'ye aktaraıp tekrardan formatlarsan sorun çıkmaz
  • diğer yazıyorum tekrar format atıp sistem ve birincil diski ayırdım bu sefer olucak gibi @ugursoylu nun dediğinden yaptım
  •  FORMAT ATTIM BÖYLE OLDU (RESİMLİ)

hepinize teşekkürler sorun çözülmüştür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.