Online oyun oynayan birisiyim. Format atmadan önce oyunlarda ( genellikle counter strike 1.6 ) ping sorunum yoktu. Ama format attım tekrar yükledim CS yi. Formatı attım atalı oyuna ne zaman girsem +100 ping oluşuyor. Önceden hiç ping sorunum olmazdı. Oyundan bi abimiz formatı atarken Yerel disk C ve D yi eşit dağıtmadığın için olabilir bu sorun dedi. Bunu nasıl çözücem veya başka bi çözüm yolu var mıdır ? Not : TTnet ile ilgili bi sorun değil çok kez aradım tüm güncellemeler resetlemeler yapıldı hala aynı
Öncelikle disk bölümlemeyle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Acaba sadece CS'demi ping oluşuyor şuan, yoksa bütün online oyunlarda durum aynı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: JB.Burak
Öncelikle disk bölümlemeyle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Acaba sadece CS'demi ping oluşuyor şuan, yoksa bütün online oyunlarda durum aynı mı?
Formattan sonra bir tek CS yi yükledim. Steam hesabımda hazırda sadece CS vardı. Başka oyun yüklemedim genelde CS oynadığım için. Birçok kez silip tekrar yükledim ama sorun hep aynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme