Şimdi Ara

Format attım masaüstü pc int bağlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye format attım win10 silip win7 yükledim (salaklığın son noktası) ve ethernet ile bağlanan masaüstü pcmi internete bağlıyamıyorum kablo takılı ışık yanıyor fakat modemin panelini bile açamıyorum ama telefon vb. internete girebiliyorum modemin problemi yok gibi duruyor. modem ilk geldiğindede cdsiz pcye bağlamıştım başka çözüm yolu bilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faiksez -- 4 Kasım 2017; 21:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aygıt yöneticisinde tüm donanımlar yüklü mü? Bilgisayar açılınca sağtarafta görev çubuğunda ağın durumu nedir? Çarpı, ünlem vs var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 4 Kasım 2017; 21:46:58 >
  • FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    Ağın üstünde çarpı var, modemin cdsi felan vardıda ben mi unuttum diye bi araştırma yaptımda cdsi gibi birşey de yok.

• Ethernet sürücüsü yüklü olmadığı için kablolu bağlantıyı kullanamıyorsunuz. Telefon,tablet gibi aletler ise wifi üzerinden bağlandığı için ( direk modem sinyalinden ) bağlantıda sorun yaşamıyorsunuz. Anakart marka modelini yazın,Windows 7 32 bit mi 64 bit mi onu da belirtin, sürücüyü bulup paylaşalım. Sizde telefondan indirip bilgisayara atarsınız kurulumu yapıp kablolu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 4 Kasım 2017; 22:14:49 >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Anakarta nerden bakabilirim

• faiksez F kullanıcısına yanıt
    Bi kaç yolu var.

Birincisi kasa yan kapağını açıp anakart üzerinde marka modeli öğrenebilirsiniz.

İkinci olarak telefona cpu z programının pc sürümünü indirip bilgisayara kurarak MainBoard sekmesinden bakabilirsiniz.

Üçüncü olarak başlat/çalıştır/cmd'yi açıp SystemInfo yazıp enter yaparsanız sistem bilgisini verir. Bu listeden System Manufacturer ve System Model yazan yerlerden öğrenebilirsiniz. Hangisi kolayınıza geliyorsa onu yapın. En garanti yol ise kasanın kapağının açılıp direk üzerinde yazan marka modele bakılması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.