Bildirim
format attırdım internetten birşey indiremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARkadaşlar lütfen yardım... -
bidaha fotmat at düzelir :D hem nie format attırıyon ki boşuna para vermişin.kendin de format atabilirdin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikipedia -- 30 Mart 2011; 18:30:59 > -
ya sanane ister atarım ister attırrım ben sana çözüm yolunu sordum ! -
Kaan Kardeşim,arkadaş doğru yazmış yani kızmana gerek yok,seni düşünmüş gerçekten formatı kendin atabilirsin çok kolay ve basit bir işlem !
Sorununun bir çok nedeni olabilir,formatı atan kimse söyle ayarlasın,kurduğu virus programı ilede alakalı olabilir güvenlik duvarı ilede ilgili bazı programlarda erişim kısıtlamaları olabiliyor !
Bu arada formatı atan kimse gelip sorununu çözmesi lazım !
Güle Güle virussüz kullanmanı dilerim ! -
saolun bunu değerlendirmeye alacam -
Güvenlik programı veya format atan kişinin kurduğu bir programdan kaynaklanıyordur... -
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: amemo
bidaha fotmat at düzelir :D hem nie format attırıyon ki boşuna para vermişin.kendin de format atabilirdin
ben bu adamı tanıyorum afrikadaki açlığa sebeb olan kişi bu uzak durun.... -
aynı sı bendede oluyor ya bu kadarmı yardım ediyorsnuz ayıp ayp -
Anakartın sürücülerini yüklemeyi deneyin, ethernet kartının sürücüsünden kaynaklanabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- los ışığı yanmıyor
- türk telekom port başvurusu
- 444 0 375 sürekli arıyor
- türk telekom dns değiştirme
- ağda kayıtlı değil samsung
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X