Şimdi Ara

Format CD'si oluşturm hakkında [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar ben format CD'si oluşturmayı biliyorum o konuda sıkıntı yok sorum o değil. Sorum şu olacak. Ben tüm windows7 sürümlerinin bulunduğu paket indirdim. 13in1 paketi. Bunun içine ek olarak windows 8 32 ve 64 bit sürümlerini de eklemek istiyorum. Ancak nasıl ekleyeceğim konusunda bir konu bulamadım.

• Oyle bisey yapamazsin kesinlikle. Dvdlere yazik etme bosuna, iki format dvdsi yap 1 2 tlden bisey kaybetmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm windows 7 sürümleri bir cd altında toplanabiliyor. O yüzden windows 8 de içine atılabilir diye düşünmüştüm.
  • Emin değilim, sadece tahmin yürüterek yorum yapıyorum. Windows 7'nin farklı sürümleri arasında bildiğim kadarıyla özellik farkı var, temelde kaynak dosyaları ve işleyiş aynı. Fakat Windows 8'de kaynak dosyalar, Windows 7'ninkinden farklı olacağından, 2 farklı kaynak dosyasını tek dvd'ye sığdırmakla uğraşacaksın. Tabi flash disk üzerinden kurulum yapacaksan o zaman dvd kapasitesi sorunu çıkmaz ortaya. Win 7 ve 8'in tek dvd'den başlatılabilmesi (boot edilebilmesi) sağlanabilir diye düşünüyorum.
  • http://i.imgur.com/L5q1udW.png ?u ?ekilde hepsi bir arada yapylan boot usb ler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecniker_1986 -- 2 Mayıs 2014; 14:54:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.