arkadaşlar ben driver wındovs, offıce v.s. gibi programların d: ye yüklenip c:ye format çekildikten sonra yeniden kurulumun nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.acaba backup dedikleri bu mu yardımcı olursanız sevinirim
azveren candan çok veren maldan[bgstr]
Bak şimdi eğer C'de önemli dosyaların varsa bunları D'ye çek sonrada C'de sadece windows kaldığı için C'ye bi güzel formatı at ve windowsu yeniden kur.
dosyalarını d: ye kopyaladıktan sonra bilgisayarı başlangıç disketi ile açıp formatla. a sürücüsünde iken "format c:/s" yap. sonra disketi çıkarıp bilgisayarını aç kapa. d: sürücüsüne geç. windows'un cap dosyalarının olduğu klasöre gir ve windows u kur.
yalnız dosyaları d ye kopyalamakt ok de. driverları kopyalayamaz ya da özel bir yazılım gerek sanırım atıyorum modeminin cd si yoksa ve format atarsan kuramazsın. nete girip indiremezsin de o yüzden bunları halletmek lazım önceden birinden bulup ya da cd ye atıp
pc nızı formatlayıp c ye d den kurulumyapacaksanız bu ıslerfdede acemı ısenın pc nızı formatladıktan sonra pc yı kapatmayın kapatırsanız sıstem dıskı gerekır.
office'i d'ye kurduysan, işletim sistemini silip tekrar yükleyince office'i de tekrar kurman gerekir. office'in sistem dosyalarının işletim sistemindeki ilgili dosyalara yazılması gerekir.
programları dye kurmanın bır yararıolmuyor ben daha once denedım olmadı işletim sistemının sılınen dosyalarını yenıden yuklemekgerekıyor yukarıda arkadasda belırtmıs saten bence hıc kafanı yorma. c ye programları kur d ye ıse yedekleme ıslemlerı ve arsıvlerını yap.
güzel kardeşim eğer d ye kurulum dosyalarını yüklediysen tamam bir dahaki kurulumda bunları kurduğun bölüme çekip tekrar kurabilirsin ama sistem dosyalarını aldıysan onları unut bir kere ikincisi c ye kurulum yapmak için temiz bir açılış disketine ihtiyacın olacak açılış disketini tak ve pc yi aç cd rom desteğiyle başlat ve a ya düştüğünde format c:/s yap format işlemi bittikten sonra işletim sisteminin cd si varsa tak cd yi ve kurma işlemini başlat hadi kolay gele.....
güzel kardeşim eğer d ye kurulum dosyalarını yüklediysen tamam bir dahaki kurulumda bunları kurduğun bölüme çekip tekrar kurabilirsin ama sistem dosyalarını aldıysan onları unut bir kere ikincisi c ye kurulum yapmak için temiz bir açılış disketine ihtiyacın olacak açılış disketini tak ve pc yi aç cd rom desteğiyle başlat ve a ya düştüğünde format c:/s yap format işlemi bittikten sonra işletim sisteminin cd si varsa tak cd yi ve kurma işlemini başlat hadi kolay gele.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme