Şimdi Ara

format çektikten sonra d: den yeniden kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben driver wındovs, offıce v.s. gibi programların d: ye yüklenip c:ye format çekildikten sonra yeniden kurulumun nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.acaba backup dedikleri bu mu yardımcı olursanız sevinirim

azveren candan çok veren maldan[bgstr]

• Bak şimdi eğer C'de önemli dosyaların varsa bunları D'ye çek sonrada C'de sadece windows kaldığı için C'ye bi güzel formatı at ve windowsu yeniden kur.
  • dosyalarını d: ye kopyaladıktan sonra bilgisayarı başlangıç disketi ile açıp formatla. a sürücüsünde iken "format c:/s" yap. sonra disketi çıkarıp bilgisayarını aç kapa. d: sürücüsüne geç. windows'un cap dosyalarının olduğu klasöre gir ve windows u kur.
  • yalnız dosyaları d ye kopyalamakt ok de. driverları kopyalayamaz ya da özel bir yazılım gerek sanırım atıyorum modeminin cd si yoksa ve format atarsan kuramazsın. nete girip indiremezsin de o yüzden bunları halletmek lazım önceden birinden bulup ya da cd ye atıp
  • pc nızı formatlayıp c ye d den kurulumyapacaksanız bu ıslerfdede acemı ısenın pc nızı formatladıktan sonra pc yı kapatmayın kapatırsanız sıstem dıskı gerekır.
  • office'i d'ye kurduysan, işletim sistemini silip tekrar yükleyince office'i de tekrar kurman gerekir. office'in sistem dosyalarının işletim sistemindeki ilgili dosyalara yazılması gerekir.
  • programları dye kurmanın bır yararıolmuyor ben daha once denedım olmadı işletim sistemının sılınen dosyalarını yenıden yuklemekgerekıyor yukarıda arkadasda belırtmıs saten bence hıc kafanı yorma. c ye programları kur d ye ıse yedekleme ıslemlerı ve arsıvlerını yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel kardeşim eğer d ye kurulum dosyalarını yüklediysen tamam bir dahaki kurulumda bunları kurduğun bölüme çekip tekrar kurabilirsin ama sistem dosyalarını aldıysan onları unut bir kere ikincisi c ye kurulum yapmak için temiz bir açılış disketine ihtiyacın olacak açılış disketini tak ve pc yi aç cd rom desteğiyle başlat ve a ya düştüğünde format c:/s yap format işlemi bittikten sonra işletim sisteminin cd si varsa tak cd yi ve kurma işlemini başlat hadi kolay gele.....
  • güzel kardeşim eğer d ye kurulum dosyalarını yüklediysen tamam bir dahaki kurulumda bunları kurduğun bölüme çekip tekrar kurabilirsin ama sistem dosyalarını aldıysan onları unut bir kere ikincisi c ye kurulum yapmak için temiz bir açılış disketine ihtiyacın olacak açılış disketini tak ve pc yi aç cd rom desteğiyle başlat ve a ya düştüğünde format c:/s yap format işlemi bittikten sonra işletim sisteminin cd si varsa tak cd yi ve kurma işlemini başlat hadi kolay gele.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.