Şimdi Ara

Format Factory Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun videoları çekiyorum ve format factory ile renderlıyorum fakat 1-2 gündür ya çıktı klasörü işlem tamamlanınca gelmiyor ya da videonun %80'i gitmiş oluyor

• Sony Vegas Pro 12 kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha hızlıdır hem de kaliteli render alırsın. Tek yapman gereken videonu internet 480p/720p/1080p ayarlarından birine göre render etmek. Google ile irtibata geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

Sony Vegas Pro 12 kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha hızlıdır hem de kaliteli render alırsın. Tek yapman gereken videonu internet 480p/720p/1080p ayarlarından birine göre render etmek. Google ile irtibata geç

Sony Vegas kullanmamın sebebi işlemden sonra kendini kapama seçeneği olmaması eğer 12'de böylebir özellik geldi ise kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvis The First

quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

Sony Vegas Pro 12 kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha hızlıdır hem de kaliteli render alırsın. Tek yapman gereken videonu internet 480p/720p/1080p ayarlarından birine göre render etmek. Google ile irtibata geç

Sony Vegas kullanmamın sebebi işlemden sonra kendini kapama seçeneği olmaması eğer 12'de böylebir özellik geldi ise kullanırım

gelmedi fakat bi render yap sony vegas ile kaç dk sürdüğünü hesapla atıyorum 1 saat sürüyor(20 dk video) bilgisayarı 1.5 saat sonra kapatmaya ayarla. sorun hallolur. format factoryi kullandım GERÇEKTEN YAVAŞ bir program. vegas ile 20 dk da yaptığım renderi 3 saatte yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Recovery partition problemi.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.