Şimdi Ara

Format Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,yazın gelmesiyle birlikte format ihtiyacı hissedilmeye başlandı.Ben de bu ihtiyacı gidermek amacıyla PC'ime format cd'sini taktım ve yeniden başlat ancak boot ayarları yapılmış olmasına karşın format atmadı yani direk windoswu açtı.Bir kaç kere denedim yine olmadı.Bott ayarlarını kurcaladım biraz.Olmadı.Windowsu actım.Cd den yükleme seçeneğini seçtim bu seferde c değil de d ye atmaya kalkıştı formatı oysaki ben c ye atmak istiyorum.

Neden başta cdyi görmüyor PC?

Not:format cdsini dvd okuyucudan okuyorum normalde cdlerde sorun çıkarmıyor.

• cd bootable değildir.
  • Nasıl olur ben hep bu cd ile format atıyorum...

Peki bootable nasıl yapılabilir?
  • 3 ihtimal var dediğim gibi cd bootable değildir ikincisi sen cd bootu başa alamamışındır.3 dvd rw sorunludur.bunların hiç birisi yok hepsi sağlam diyorsan windows kurulumunu yapabilmen lazım.
  • CD bootable.15+ format attım bunla bir anda özelliği yitirecek değil ya?
    Bootu başa almadım galiba.Onu deyeyim olmazsa dvd yi söküp eski cd yi takacam.

Yardım için teşekkür ederim.
  • Ariakus, arkadaşım bootable yapmanıza gerek yok bootable özelikli bir işletim sistemi nidirin ve kulanın.
  • cd cizildiyse bootbozulmasa bile bir tuşa basın dedikten sonraki dosyaları kopyala esnasında hata verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen bios ayarlarından olabilir kontrol et istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.