Şimdi Ara

format sırasında pc dondu! Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğm gibi format esnasında pc dondu windows tamamlarken dondu yaklaşık 5 saat bekledikten sonra donduğuna kanaat getirdim yeniden başlatamadığım için bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım sonra yeniden açtım tekrar formatlamak için ama bir süre devam ettikten sonra mavi ekran çıkıyo 2-3 kez demedim ama aynı durum pc yi açılırken windows/ system32/config/system hatası olduğunu gösteriyo açılışta. Yapılabilicek bişey varmı arkadaşlar bu konuda umarım doğru dürüst anlatabilmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım hiç bir şey yapmadan format cd sini tak tekrar format at sistemde bir dosya eksik yüklenmis olabilir en güzeli dediğimi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternalsilence55

Arkadaşım hiç bir şey yapmadan format cd sini tak tekrar format at sistemde bir dosya eksik yüklenmis olabilir en güzeli dediğimi yap

hacı onu deniyorum. Format cd sini takıyorum ürün anahtarı vs herşey düzgün devam ediyo bi süre ama sonra tak mavi ekrana atıyo öyle kalıyo. Hard disk mi yalan oldu acaba pc de açılmıyo windows yüklenmedigi için format cd sini takmadan açmaya çalışıyorum ama ozamanda windows/system32/config/system hatası var diyo açılmıyo doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbk34 -- 5 Ekim 2012; 21:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbk34

quote:

Orijinalden alıntı: Eternalsilence55

Arkadaşım hiç bir şey yapmadan format cd sini tak tekrar format at sistemde bir dosya eksik yüklenmis olabilir en güzeli dediğimi yap

hacı onu deniyorum. Format cd sini takıyorum ürün anahtarı vs herşey düzgün devam ediyo bi süre ama sonra tak mavi ekrana atıyo öyle kalıyo. Hard disk mi yalan oldu acaba pc de açılmıyo windows yüklenmedigi için format cd sini takmadan açmaya çalışıyorum ama ozamanda windows/system32/config/system hatası var diyo açılmıyo doğal olarak.

kardeş yavaş biçimlendirme yapmayı dene
  • buna benzer bir sorunu yaşamıştım donanımsal bir sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş olarak hddyi biçimlendirin.Yükleme yaptığınız medyayı değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag67

Yavaş olarak hddyi biçimlendirin.Yükleme yaptığınız medyayı değiştirin

ama o zaman tüm dosyalar silinicek dimi sonrasında kurtarmanın bi yolu varmı telden bağlanıyorum bu arada pc 4-5 yıllık vista 32 bit 766ram 256 ekran kartı vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Cyi biçimlendirsiniz.Olmadı hddyi başka bir pcye takıp verilerinizi alabilirsiniz...Çözümler uzatılabilir bu şekilde ancak hdd de çok büyük bir sorun olmaması lazım.
  • Farklı kurulum dosyası ve farklı bir sistem üzerine deneyin.Olursa sonra tekrar dönmek istediğiniz sisteme dönersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.