Şimdi Ara

FORMAT SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba PC ye format sonrası aion u nasıl yüklememiz gerekiyor ?Tekrar indirmek biraz zor olacak gibi :) GameforceLİve çıktıkdan sonra tekrar yükleme yapmadığım için tıkandım bu konuda yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lakkus

Merhaba PC ye format sonrası aion u nasıl yüklememiz gerekiyor ?Tekrar indirmek biraz zor olacak gibi :) GameforceLİve çıktıkdan sonra tekrar yükleme yapmadığım için tıkandım bu konuda yardımlarınız için teşekkürler.

gameforceyi ayri olarak indirebiliyorsun.

fakat yüklü olan aionu göster indirirken,yani aion hangi klasöre kuruluysa orayı göster.

Düşük bir ihtimal ama tek yolu bu eğer olursa şanslısın.
  • Denemediğim şey kalmadı ama maalesef olmuyor işin yoksa 23gb yükle . Önceden ne kadar kolay oluyordu Gameforce Live çıktı iş sıkıntıya girdi. Sırf her format dan sonra 23 gb indirmemek için bırakacam bu oyunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakkus -- 24 Mart 2013; 0:38:43 >
  • dosyayı yüklenmesi isteği yerer koyala
    C:\Program Files\GameForge\AION Free-To-Play
    Gibi sonra Luncher dan file Check yap Bittikden sonra kapat ac oyuna girersin. ben formatdan sonra aynısını yaptim oldu
  • Siz Gameforce Live kullanmıyormusunuz ? Çünkü kurulum anında yazdığınız klasörler yok (Free-To-Play) eskiden bende yazdığınız şekilde yapıyordum ama şuan maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakkus

Denemediğim şey kalmadı ama maalesef olmuyor işin yoksa 23gb yükle . Önceden ne kadar kolay oluyordu Gameforce Live çıktı iş sıkıntıya girdi. Sırf her format dan sonra 23 gb indirmemek için bırakacam bu oyunu :)

Her formattan sonra oyunu kurmana gerek yok ki ?

HDD yi 2'ye böl.Oyunu D ye kur.

Format atarken sadece C ye format at olsun bitsin.

Oyun D de kalsın formattan sonra gir oyna D'den
  • Evet bende yazdığınız şekilde yapıyorum elimde 23gb oyun mevcut ama D:/ den launcher format dan sonra çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.