Merhaba arkadaşlar bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu 2 yıldır format atılmıyor ve ne yavaşlama ne de başka bir problemi vardı dün gece format atmaya karar verdim ve formatı sağlıklı bir şekilde attım formattan sonra virüs programı ofis felan onları kurmaya başladım 15-20 dk sonra ekran kartı yanıt vermeyi kesti ve kurtarıldı hatası verdi ekran karardı gitti geldi düzeldi sandım devam ettim işlerime sonra 5 dk sonra kilitlendi bilgisayar bende bunun üzerine reset attım açıldı derken açılınca masaüstünde yine kitlendi hiç bir tepki vermedi sonra yeniden başlattım hatalı dosyalar ayıklanır gibi bir ekran geldi siyah ekran üzerinde bir sürü dosya onarıldı silindi etlendi dedi açıldı ve sorun devam ediyor. yeniden format atmaya karar verdim ve attım yine düzgün çalışırken 15-20 dk sonra aynı hatayı aldım ve yine kitlenmeler oldu . arkadaşlar format öncesi hiç bir hata yoktu az önce açtım bilgisayarın içini tozunu felan aldım durduk yerde oluşan bir hata ne yapmam lazım başka bir işletim sistemi kurmayı mı denemeliyim format mı hatalı yoksa donanımsal mı ?? yardım ederseniz sevinirim.
Sürücüleriniz düzgün yüklenmiyor...Format sonrası anakartınızın markası neyse sitesine girip güncel sürücüleri indirip kurun...