1 saat once bilgisayarima format atmak zorunda kaldım tum driverleri kurdum sira programlarima geldiginde D: surucusunun icine giremiyorum cok ilginc D: penceresi acılır acılmaz kapaniyor ama icindeki dosyalar gozukuyor cok kisa suruyor 1 sn kadar hemen kapaniyor orda dosyalarim gordum ama dokunamiyorum
Acaba dosyalar zarar gormusmudur diye media playeri actim d surucumdekı mp3 lerimi hedef gosterdim suan dinliyorum sarkilarimi
problem nedir sizce bi fikri olan varmi tekrar format atmak zorundami kalacam acaba ?
ilginize tesekkurler
İşletim sistemi ve hdd nin d bölümünün dosya sistemini yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: Seckin YİLMAZ
İşletim sistemi ve hdd nin d bölümünün dosya sistemini yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
dostum ilgilendigin icin tesekkur ederim Windows XP Home Edition SP2 kullanıyorum c ve d suruculerimin dosya sistemi NTFS bu arada hic bir mudahalede bulunmadim fakat o sorun kendiliginden yok oldu suan ayni problemle karsilasmiyorum
ilginçbi durum insallah sonradan sorun cıkmaz sen genede yedek al bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme