Şimdi Ara

Format sonrası dizüstü bilgisayarımdan çok az ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarım Sony VAIO SVF1521YSTB pc yi ilk aldıgımda deliler gibi ses geliyodu %16 da film izliyodum bi ara windows 8 i güncelledim win 8.1 yaptım bütün driverları sony'nin kendi sitesinden yükledim şimdi son ses film izliyorum çok az ses geliyo neredeyse duyulmuyo. Ses olayı filmden felanda kaynaklanmıyo bütün dosyalarda aynı problem var acaba yüklemediğim bi program mı kaldı anlıyanlar yardım etsin lütfen

• //Güncel hadi ama bilen yok mu ?
  • Realtek Yükledinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde samsung r580 laptobum var formattan sonra çok az ses gelmeye başladı yardım edin lütfen !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Realtek Yükledinmi

realtek felan hepsini yükledim artık kim ne önerirse yüklüyom pc ye trojan felan bulaşacak diye korkuyom
  • Bilgisayarın lisanslı olan işletim sistemi nedir fabrika çıkışı olan. ? Birde notebook Türkiye'den alındı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestlavie codeys

quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Realtek Yükledinmi

realtek felan hepsini yükledim artık kim ne önerirse yüklüyom pc ye trojan felan bulaşacak diye korkuyom

Realtekden Ses Ayarlarını %100 Yap Ve Tiz Yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia06

Bilgisayarın lisanslı olan işletim sistemi nedir fabrika çıkışı olan. ? Birde notebook Türkiye'den alındı değil mi ?

lisanslı win 8 ama win 8.1 de lisanslı oluyo media markt'tan aldım
  • http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521YSTB/updates

Audio Realtek indir dostum birde chipset indir
  • chipset indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia06

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521YSTB/updates

Audio Realtek indir dostum birde chipset indir

indirdim onları önceden de indirmiştim ses hala az cıkıyo acaba driverlerin hepsini silip yenidenmi yüklesem nasıl silecem bi program var mı ?
  • Driverların hepsini silip yeniden yüklemek yerine bence lisans keyini bir kenara yazıp tekrardan temiz format çakman daha mantıklı olur dostum ...
  • bir sürü programım yüklü uygullamam var hepsini yok sayamam
  • Az sese devam o zaman
  • Servise verecem galiba başka çarem kalmadi zaten yüksek ses ve eğlence özellikleri var diye almıştım pc yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestlavie codeys

Dizüstü bilgisayarım Sony VAIO SVF1521YSTB pc yi ilk aldıgımda deliler gibi ses geliyodu %16 da film izliyodum bi ara windows 8 i güncelledim win 8.1 yaptım bütün driverları sony'nin kendi sitesinden yükledim şimdi son ses film izliyorum çok az ses geliyo neredeyse duyulmuyo. Ses olayı filmden felanda kaynaklanmıyo bütün dosyalarda aynı problem var acaba yüklemediğim bi program mı kaldı anlıyanlar yardım etsin lütfen

GÜNCELLLLL
    Aynı laptop bende de var, yazıcı ile bağlantı sorunu oldu, kendim düzeltemeyince bir bilgisayarcıya götürdüm. Adam format atmış.
    Artık yazıcıya bağlanıyor ama eski o yüksek sesten eser kalmamış,adam artık neye format attı ise!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.