Şimdi Ara

format sonrasi driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben gece bilgisayarima format attim ancak driver sorunu yasiyorum ve driverlerim casperin sitesinde de yok internette de arastirdim ama bulamadim driverlar yuklu olmadigi halde wireelass te cekmiyor en azindan wirelass driverini bulsam digerlerini program ile halledebilirim yardimlarinizi bekliyorum foto olarak bilgisarin herseyini aticam
     format sonrasi driver sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan ulaşabilirsiniz driverlaraftp://213.194.123.227/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goedutr

Buradan ulaşabilirsiniz driverlaraftp://213.194.123.227/

Orada maalesef benim pc me uyan yok aksamda banti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    cihazınızın modeli (CASPER NIRVANA NB 15.6 (CNY.3630-BN35V-S)) dir.
    http://caspershops.com/casper-teknik-servis?itid=901 adresinden cihazınızın işletim sistemine göre CNY modelini seçip dileğiniz sürücüleri indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Dedeoğlu -- 16 Mayıs 2014; 15:15:16 >
  • Bulamadığınız driverlar için;

Aygıt yöneticisi --->> bulamadığın driverın üzerine sağ tıkla özelliklere bas ---->> ayrıntılar kısmına tıkla --->> özellik yazan yerin altında ''aygıt açıklaması vardır, onu tıkla ''donanım kimlikleri'' olarak değiştir -->> ''değer'' yazan kısmın altında 1-2 satır donanım kimlik isimleri çıkar, karışık yazılar görebilirsin, ilk sıradakini sağ tıkla kopyala --->> google a yapıştır enter yap -->> bu şekilde sıradan açılan sayfalara bakabilirsin, bu şekilde bulamama yada yükleyememe ihtimalin olmaması gerekiyor.

Driver konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar her driverı bu şekilde bulabilir.. umarım işinize yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    raid'li sistemde format sorunu!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.