Şimdi Ara

Format Sonrası Köyü Geri Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar , telefonuma gelen Android güncellemesinden sonra telefonuma recovery menüsünden wipe yaptım , telefonu sıfırladıktan sonra Google play hesabıma giriş yapıp Clash Of Clans'ı geri yükledim fakat oyun sıfırdan başladı , eski köyüm geri gelmedi halbuki telefonu formatlamadan önce oyunun ayarlarından hesabı Google play hesabı ile Google + ile bağlamıştım , buna rağmen köy neden geri gelmedi anlamadım yapmak gereken ekstra bir şeyler daha mı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar , telefonuma gelen Android güncellemesinden sonra telefonuma recovery menüsünden wipe yaptım , telefonu sıfırladıktan sonra Google play hesabıma giriş yapıp Clash Of Clans'ı geri yükledim fakat oyun sıfırdan başladı , eski köyüm geri gelmedi halbuki telefonu formatlamadan önce oyunun ayarlarından hesabı Google play hesabı ile Google + ile bağlamıştım , buna rağmen köy neden geri gelmedi anlamadım yapmak gereken ekstra bir şeyler daha mı var.

tutorial kısımlarının geçir sonra google play girişlerini yaptıysan zaten oyunda google play eşleştirmesine tıkla otomatik senin köyünü yükleyeyim mi diye soracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_modus

quote:

Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar , telefonuma gelen Android güncellemesinden sonra telefonuma recovery menüsünden wipe yaptım , telefonu sıfırladıktan sonra Google play hesabıma giriş yapıp Clash Of Clans'ı geri yükledim fakat oyun sıfırdan başladı , eski köyüm geri gelmedi halbuki telefonu formatlamadan önce oyunun ayarlarından hesabı Google play hesabı ile Google + ile bağlamıştım , buna rağmen köy neden geri gelmedi anlamadım yapmak gereken ekstra bir şeyler daha mı var.

tutorial kısımlarının geçir sonra google play girişlerini yaptıysan zaten oyunda google play eşleştirmesine tıkla otomatik senin köyünü yükleyeyim mi diye soracaktır.

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yapınca oldu , ben Google play hesabını giriş yapınca otomatik olarak gelir diye düşünmüştüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris_modus

quote:

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yapınca oldu , ben Google play hesabını giriş yapınca otomatik olarak gelir diye düşünmüştüm.

ne demek hocam kolay gelsin

• play store hesabından giriş yaptiysaniz gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

play store hesabından giriş yaptiysaniz gelir

Google play hesabından giriş yaptım hocam ilk başta gelmedi fakat yukarıdaki @baris_modus arkadaşımızın mesajında yazdığı gibi yapınca geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 25 Mart 2014; 8:09:41 >
  • Benimde ayni oldu ama bn yeni oyuna devam ettim ben nasil geri getire bilirim. Ayrica tutorial ne demek oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han 67 -- 14 Nisan 2014; 14:06:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler birisi bana yardım etsin .. Bu oyunun android de oynuyordum geçen bir girdim çıktım oyunu silmedim google play hesabına da baglıydı sonra format attım bir kaç gun sonra gireyim dedim oyuna bana yeni köy açtı giremiyom.. ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.