Şimdi Ara

Format Sonrası Kurulacak 1 Senelik Antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarcı dükkanımda format attıktan sonra kuracağım bilgisayarı yormayan kaliteli bir program arıyorum. 1 senelik ücretsiz olması kaydıyla (crack-serial felan istemiyorum.)

şuanlık avast kullanıyorum ama bazı müşterilerimden şikayetler geldi.

sizlerin önerileriyle eğer daha iyi bir antivirüs varsa ona geçmeyi planlıyorum.

iyi günler.

• Hem bedava hem 1 yıllık hem de kaliteli bir antivirüs bulursan bana da haber vermemezlik etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogercin

iyi günler arkadaşlar,

bilgisayarcı dükkanımda format attıktan sonra kuracağım bilgisayarı yormayan kaliteli bir program arıyorum. 1 senelik ücretsiz olması kaydıyla (crack-serial felan istemiyorum.)

şuanlık avast kullanıyorum ama bazı müşterilerimden şikayetler geldi.

sizlerin önerileriyle eğer daha iyi bir antivirüs varsa ona geçmeyi planlıyorum.

iyi günler.

mesleğin acemisi oluğun su götürmez bir gerçek toplam 65 adet farklı isimlerde anti virüs çözümü var piyasada. bu yazılımlarım içinde tam 4X4 lük tüm güvenlik modüllerine sahip olup kasmayan hiç bir anti virüs yoktur bu 1. madde. az yoran vardır yada çok aşırı yoran ama hiç bir halta yaramayıp 150 - 230 lira civarında para alanı da var. gerçek anlamda sağlam koruma sağlayan yazılımların 1. cisi kaspersky su götürmez bir gerçektir. 2. yazılım bitdefender ama neye göre 2. onu belirteyim bitdefender kurumsal kullanıcıları yada iş yerlerini hedefleyen bir yazılım değildir bunu zaten kurduğunda fark edebilirsin rahatlıklan halen gelişme aşamasında. kaspersky her tip ortama uyumlu vpn-ipsec vs akla gelebilecek ne varsa destekliyor. 2015 sürümü daha stabil ve az yoruyor sistemi. norton la asla uğraşma zaten eset dersen oda idare eder en azından norton gibi pahalı değil ve fazla kasmıyor ama koruma konusunda asla kaspersky ve bit defender il yarışamaz. 1yıllık yada sınırsız fark etmez bu işi yapacaksan sırtını sağlam bir firmaya dayayacaksın ilk önce ondan sonra da bayi paketi sahibi oluyorsun zaten bu sayede ücret derdinden kurtuluyorsun ayrıca free olayını kafandan tamamen kazıyacaksın free ile iş olmaz asla. bende bilgisayar işi yapıyorum 6 sene panda security firması ile çalıştım. şimdi ise sırtımı Ruslara kaspersky firmasına dayandım hiç kasmaya gerek yok reklama da müşteriye gidince kaspersky dediğin anda zaten biliyorum cümlesini duyarsın beraberindede kasıyor yakınması senin vereceğin karşılık demosunu kurayım deneyin. tüm ince detay ayarlarını yaptıktan sonra zaten kale gibi oluyor sistem müşteri kasıyor demekten vaz geçip mükemmel diyerek zaten memnun kalıyor lisansını hemen satıp geçiyorsun. ama dediğim free yazılım yok ucuz antivirüs yok sistemi hiç ellemesin bunları sil kafandan yok öyle bir kavram kaldı ki sen avasttan bahsediyorsun son sürümü kaspersky' dan bile fazla kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 6 Ağustos 2014; 19:16:32 >

• avira,windows 8 deyim 50mb ram yiyor her zaman,bedava.güzel koruyor.
  • Bitdefender Internet Security 2015 - 6 ay bedava

http://www.windowsdeal.com/w/bitdefender-internet-security-2015-discount-coupon-code/

SON 72 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Bitdefender Internet Security 2015 - 6 ay bedava

http://www.windowsdeal.com/w/bitdefender-internet-security-2015-discount-coupon-code/

SON 72 saat

abi bu bir bilgisayar için mi yoksa herhangi bir bilgisayarda kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogercin

quote:

SON 72 saat

abi bu bir bilgisayar için mi yoksa herhangi bir bilgisayarda kullanabilir miyiz?

Windows işletim sistemi ile çalışan her PC'de çalışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

SON 72 saat

süper haber. codu aldım indiriyorum ty.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.