Öncelikle Selamun Aleyküm. Bilgisayarım çözemediğim bir nedenden dolayı çöktü. D sürücüsünde önemli olan verileri yedeklemiştim fakat aynı durum C sürücüsü için geçerli değil. Masaüstünde lazım olan önemli verilerim mevcut fakat sistemim çöktü. Bilgisayarı başlatmak istediğimde "Windows Başlatılıyor" kısmında kendine reset atıyordu. Güvenli modda da açılmıyor aynı hatayı veriyordu. HDD yi alıp bilgisayarcıya gittim. HDD yi usb yolu ile bilgisayarına bağladı. Active File Recovery programı ile taratmaya başladı. Çok uzun sürecek dedi saat geçti. Programı bana attı tarat dedi. Bende sistemi açamıyorum ve başka bilgisayarım yok dedim.
Windows 7 yi tekrar kur ve öyle yap dedi. Bende Windows 7 yi tekrar kurdum ve taratma yaptım. Karıştıra karıştıra Deskop klasörünü buldum ama "Not Found" hatası veriyor.
Bu kullandığım program veya başka programlar ile masaüstündeki dosyalarımı nasıl alabilirim ? Resimlerim, programlarım ve içinde önemli bilgilerimin olduğu not defteri, word dosyaları vardı. Bana bir çıkış yolu gösterin arkadaşlar.
c sürücüsünde olması çok kötü olmuş birde windows 7 kurdunuz kurduğunuz klasörün içinde olduğu için eğer aynı partta (şu anda kurduğunuz windowsun içinde) ise üzerine yazmıştır (windowsu üzerine kurmuştur açıkça) eğer üstüne kurulmuş ise kurtarılması çok zor. Lakin zaten kurtarma programlarının ana teması budur üzerine birşey yazılmadan direk çalıştırın derler. yanınıza birtane harici hdd alın ve kesinlike pc ye özellikce C sürücüsüne birşeyler kurmayın ki üzerine yazılmasın. bir dünya kurtarma programları var tek tek deneyerek yedek diske yada D sürücüsüne yedeklerini alabilirsiniz
Çok yol denedik. Hiren ile açmayı denedim ama olmadı. Bilgisayarcı bana windows 7 yi kur, kurulduktan sonra da biraz daha fazla uğraşırız ama kurtarabiliriz dedi. Bende ona istinaden kurdum. İlginiz için size çok teşekkür ederim. Konuya bakayım, işime yarayan bir şeyler bulurum umarım. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme