Şimdi Ara

Format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar once bılgısayar bootmgr is missing sorunu veriyodu win7 ile repair etmeye calıştım fakat faydası olması ve şimdi artıkcok daha farklı bi sorunla karşı karşıyayım bilgisayarı kullanamıyorum ve formatta atılmıyo sanırım hiç bişey anlatamadım size ama yardımlarınızı bekliyorum

• Farklı kurulum cd si ile dene düzelmezse hdd de bad sector olabilir
  • hdd bad sector ne demek oluyo hocam yeni aldım bilgisayarı diski bölümlemeye çalışıyodum böyle oldu format cdsinde yükselt dediğimde ''bilgisayar windows yüklene diskiyle başlatıldı.windowsu normal başlatmak için yükleme diskini çıkarıp yeniden başlatın.ardından yükleme diskini takıp yükleme işlemini yeniden başlatın (yükseltme işlemini gerçekleştirmek için özel(gelişmiş)'i secmeyin özel yeni bir windows kopyası yükler ve program ve ayarlarınızı siler'' diyo hiç bişey anlamadım kafayı yicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Let's Go

hdd bad sector ne demek oluyo hocam yeni aldım bilgisayarı diski bölümlemeye çalışıyodum böyle oldu format cdsinde yükselt dediğimde ''bilgisayar windows yüklene diskiyle başlatıldı.windowsu normal başlatmak için yükleme diskini çıkarıp yeniden başlatın.ardından yükleme diskini takıp yükleme işlemini yeniden başlatın (yükseltme işlemini gerçekleştirmek için özel(gelişmiş)'i secmeyin özel yeni bir windows kopyası yükler ve program ve ayarlarınızı siler'' diyo hiç bişey anlamadım kafayı yicem

Hdd de oluşan kör noktalar yani veri yazılamaz ve okunamaz belkide ondan bootmgr yi okuyamıyor ama demek istediği özel kurulum sıfırdan yani bütün veriler gidiyor onu demiş

• düzeltmemin yolu var mı peki
  • quote:

düzeltmemin yolu var mı peki

Var low level format atmak pm atınız
  • pm atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pm atıldı

İlgilendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.