Şimdi Ara

format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win8den bıktığım için win7ye dönme kararı aldım.
    dwd sürücüyü tanımıyordu birkaç ayarla tanıttım ve direk c bölümünü sildim. fakat şöyle bir uyarı veriyor : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.

recovery bölümünüde yanlışlıkla silmişim. birkaç kere recovery denedi fakat yapamadı. cok canımı sıkıyor bu durum. bir şekilde bu bilgisayarı açmam ve çalıştırmam gerekiyor. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• windows 7 : 64 bitmi yüklemeye calıstın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxRedkitXx -- 11 Şubat 2013; 17:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxRedkitXx

windows 7 : 32 bitmi yüklemeye calıstın ?

32de var 64de hocam fakat ikiside olmuyor.

cihazhttp://www.samsung.com/tr/support/model/NP350V5C-S09TR-techspecs linktekinden.
  • 1,2 yer okudum bende tam prof değilim ama sanırım yüklemek istedigin yeri yükleme ekranında komple sil biçimlendir deme sil komple sonra tekarar disk olustur de yüklemeyi dene adam sorunu çözmüs dediğim gibi ins olur elimden bu kadar gelior .

think I actually just figured it out and it was so simple....That part of the Windows 7 Installation where is listed the 2 Partitions (1 System and 1 Primary) plus the 3rd that I created by clicking New....I just deleted the System Partition and the Primary Partition and the "Next" button at the bottom right opened up...I clicked it and Installation Started, it said Windows might create other separate partitions and then it started Installing again...The installation process is working its way though the check lists...
  • C sürücüsünü komple ortadan kaldırmışsın. Windows sisteminde C sürücüsünde bulunur. Bu bölümü sildiğin için sistemin açılmıyor.
    Bu sebeple yeni bir yükleme yapman gerekiyor.

Bunun için recovery CD yada DVD'lerin iş görmez. Tekrardan Orj bir Windows İle yükleme yapman gerekiyor. Bölümü oluşturman için.
  • PArdon zaten recovery'i de kaldırmışsın.
    Yapman gereken bir Windows 7 bulup yeniden yükleme yapman. Key olarak da Bilgisayarındaki orjinak key'i kullanırsın.
    Böylece yine orj. windowsunu kullanmış olursun.
  • hepsini denedim orjinali win8 zaten. Fakat hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan_16

hepsini denedim orjinali win8 zaten. Fakat hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum

bios ayarlarını default yapmayı deneyiniz
  • harddiski komple c.d.e vs neyse sil yeniden bölümle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.