Şimdi Ara

Format sorunu Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format sırasında bilgisayar kendi kendine kapanıyo acaba sorun nerede ?

• Kapanıyor mu , yoksa reset mi atıyor ?? Ayrıca hiçbir hata kodu veya mavi ekran çıkmıyor mu ?? Tam olarak nerede karşılaşıyorsnuz bu sorunla??
  • kapanıyor. Hiç bir hata kodu vermiyor.

"Cd den yüklemek için bir tuşa basın" yazısı çıkıyo yüklemeye başlıyor ve 1-2 saniye sonra kapanıyor.

Acaba donanımsal bir arıza olabilir mi?
  • zaten o andan itibaren kendi kendine resetleyecektir........

yeniden başladıgında DEL tuşuna bas...... orda 1. sırada CD-ROM u goreceksin 2. sırada da HARD-DRVİE .

hard- drive nin uzerine gel.. + (artı) tuşuna bas onu 1. sıraya taşı ondan sonra ordan cık.........tekrar baslayacaktır o zaman kaldıgı yerden devam eder..........

NOT : ALINTIDIR. www.**** TR.com olacak.

• Kaptan ramlere baktığımda birinin pini yanmış. Onu çıkardım . Şimdi diğeri çalışıyo. PSU , HDD .. sorun yok. Tek tek denedim.

Dediklerini de yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapin_oglu

Kaptan ramlere baktığımda birinin pini yanmış. Onu çıkardım . Şimdi diğeri çalışıyo. PSU , HDD .. sorun yok. Tek tek denedim.

Dediklerini de yaptım.

Ramlerden birinin bozuk olduğunu bulduk Şimdi bir daha boot etmeyi deneyin bakalım sorun halloldu mu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: rapin_oglu

Kaptan ramlere baktığımda birinin pini yanmış. Onu çıkardım . Şimdi diğeri çalışıyo. PSU , HDD .. sorun yok. Tek tek denedim.

Dediklerini de yaptım.

Ramlerden birinin bozuk olduğunu bulduk Şimdi bir daha boot etmeyi deneyin bakalım sorun halloldu mu ??

Denedim zaten. Şu an anakartı söküyom. Uzay kasa yapcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçma olacak ancak , Hdd veya yükleme kaynağında sorun olabilir mi ?
  • Yok arkadaşlar.. Hallettim.

Valla anakartı söktüm. Bütün parçaları söktüm. Dışarda sistemi kurdum.

Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapin_oglu -- 7 Mart 2008; 22:45:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.