Şimdi Ara

format yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba elime eski bir mac geldi beyaz kasa açarken bazen soru işaretli dosya çıkıyor yada mavi ekranda kalıyor.

sanırsam sürümü 10.6 snow leopard iso olarak indiri dvd ye yazdım fakat dvd çalışmıyor.

daha sonra bootable flash yaptım iso dosyasını onuda alt a basılı tutarak açınca sadece kendi macintosh harddiskini görüyor flashı görmüyor ( bunu becerememiş olabilirim )

şimdi ben bu pcyi nasıl kullanacağım yardımcı olabilirmisiniz ?

• Anladığım kadarıyla ilk mac bilgisayarınız. Öncelikle güncellemeleri denetle kısmından en son sürüme yükseltin. Sonra app store dan uygun sürümü indirin ve usb ye yükleyin. Bilgisayarınız açılıyor ve internete bağlanabiliyorsa teamviewer programı üzerinden yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_pc

Anladığım kadarıyla ilk mac bilgisayarınız. Öncelikle güncellemeleri denetle kısmından en son sürüme yükseltin. Sonra app store dan uygun sürümü indirin ve usb ye yükleyin. Bilgisayarınız açılıyor ve internete bağlanabiliyorsa teamviewer programı üzerinden yardımcı olabilirim.

İlk macim değil
    Maleaef pc açılmıyor
    Bu arada modeline baktım A1181

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Nvram ve SMC reset yaptınız mı? Eğer ona rağmen olmuyorsa tek çareniz başka bir bilgisayarda yükleme usb si oluşturmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.