Şimdi Ara

Formati bir turlu atamiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oncelikle 1160555584 diye bir hata verdi hic format atilmiyordu forumda biraz arastirdim ramlerle alakaliymis yerlerini degistirdim sonra baktim tam atiyorumderken windows nt file system dosyasini kurarken kur ekrani kapaniyor sol ustte yanip sonen bir tre (-) isareti cikiyor ve oylece kaliyor.. 2 ayri windows xp sp3 format cd'm var birini az once arkadastan aldim digeride benim gecen haftaya kadar kullandigim cd'm cd'den olacagini sanmadigim bir problemim var acaba nasil cozeriz bu sorunu arkadaslar yardimlariniza ihtiyacim var..

• Sadece rami değil sabit diski falan da çıkartıp takın. İki cd denemişsiniz ama bence başkasından da bakın derim.
  • harddisk seceneklerinden türünü değiştir ve ide kablolarınıda kontrol et bakalım
  • Arkadaslar dediklerinizi 2 ser defa tekrardan yaptim yine olmadi ide kablolarinin yerlerini ve baska ide kablosu taktim yine olmadi sp2 de yuklenmedi bunuda yeni aldim arkadastan her seferinde windows nt file de takiliyor
  • Arkadaslar bu sefer de
    Dosya /i386/ntkrnlmp.exe yuklenemedi hata kodu 7 kur devam edemiyor dedi..
  • %90 ram arızalı. Ram'lardan tekini söküp diğeriyle deneyin formatı. Arızalı olan ram i tespit edip değiştirin. Geçmiş olsun..
  • cd bozuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cd bozuk hadi iyisin :)
  • Diger 2 cd ile yine atamiorum arkadaslar anlamadim ki..
  • bunun donanımla alakası yok cd problemlidir birde usbden format çekmeyi dene wintoflash programını kullanabilirsin yada win7 dene sistem yeterliyse
  • pek anlamam ama harddiskte sorun olabilir.hd tune yavaş tarama yap.bad varsa format atarken hatalar verdirebilir
  • Evet harddiskte problem varmis kullanilmayan bi 80 gb lik vardi elimde ona formati atmayi basarabildim herkese tesekkurler arkadaslar sagolun..
  • ewt tam ben diyecektim hdd taratın diye ama sorunu çözmüssün kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_70

ewt tam ben diyecektim hdd taratın diye ama sorunu çözmüssün kolay gele

Saolun sizede..
  • sorun harddisk kaynaklı, aynısını geçen gün yaşadık ram değiştirk cd değiştirdik olmadı sorun harddiskten çıktı
  • HDD yi çıkar , arkadaşının kasasına tak , orda format çek , sürücü falan kurma , öylece bilgisayarına tak , mevcut sürücülerini yükle , sorun hallolacaktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

HDD yi çıkar , arkadaşının kasasına tak , orda format çek , sürücü falan kurma , öylece bilgisayarına tak , mevcut sürücülerini yükle , sorun hallolacaktır .

Format atarken sistem otomatik kuruyor sürücüleri. O dediğiniz nasıl olacak.
    Şöyle bir şey mi demek istiyorsunuz? (sürücüleri silmek? sysprep ile)
    Harici Diske Windows 7 Kurulumu
    http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Şubat 2012; 9:53:33 >
  • Elinde Harici HDD mi var , ona mı işletim sistemi yüklemek mi istiyorsun , yoksa elinde Sata ya da İde HDD mi var ona mı yüklemek istiyorsun , gerçi her ikisi de olsa aynı şeyi derim ben işletim sistemini başka bir bilgisayarda kur, o bilgisayardaki HDD yi çıkar yerine senin HDD yi kullan , mümkünse kopya işletim sistemi kullanma , ayrıca oynanmış , içinde sürücüleri olan işletim sistemi ile kurma ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Elinde Harici HDD mi var , ona mı işletim sistemi yüklemek mi istiyorsun , yoksa elinde Sata ya da İde HDD mi var ona mı yüklemek istiyorsun , gerçi her ikisi de olsa aynı şeyi derim ben işletim sistemini başka bir bilgisayarda kur, o bilgisayardaki HDD yi çıkar yerine senin HDD yi kullan , mümkünse kopya işletim sistemi kullanma , ayrıca oynanmış , içinde sürücüleri olan işletim sistemi ile kurma ..

Sorun benim değil, merak ettiğim için yazdım. yukarıdaki linkte 26. yönergeden bahsettim.
    Onu mu demek istyiyorsunuz diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.