Şimdi Ara

Formatla bile gitmeyen bir virüs... Çok acil yardım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
15.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu virüsü temizleyebilen cok az program var.bir arkadas kasper temizliyor demiş dogru ama hepsini değil,ben artı bide spyware doctor kullandım.virüs temizlenmesine temizlendi ama hersey bunla bitmiyor,bu virüs registry de bir takım degisiklikler yapıyor,bunların düzeltilmesi icin ise daha önceden registry backup yaptıysanız backup ı kullanın yoksa combofixe basvurun,hasarlı bircok seyi düzeltiyor.suan pc de hersey yolunda gözüküyor ama virüsün verdigi hasar tamamiyle düzelmiş değil.bu virüs suan dünya üzerinde cogu bilgisayara bulasmıs durumda.microsoftun güncellemerini takip edin ve en önemlisi usb disklere çok dikkat edin
  • Her zaman olduğu gibi kaysperks duruma et atmış yapmış olduğu bu küçük yazılımla bu virüsü silebilirsiniz..combofix yaramıyor..inanmayacaksınız ama çözümü 18 saat araştırarak buldum..bu virüs banada girmiş durumdaydı geçen gün,ama artık çözümün paylaşmak istedim saygılar..kendim yükledim linkte sorun oluşursa burdan yazın yeniden yüklerim..cmd komutu çalışırken bütün uygulamaları kapatın ayrıca modemide fişten çekin..

http://www.dosya.tc/Win32.Sality.aavir_sdelete.rar.html
    doysa boyutu:81 kb
    rar şifresi: axu067

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axu067 -- 12 Şubat 2009; 9:25:18 >

• Arkadaşlar silinmesini istemediğiniz dosyalarınız veya hasar görmesini istemediğiniz yedekleriniz var ise temiz ve sağlam bir bilgisayardan ve net bağlantısı iyi olan bir pc den Nod32 enabled sürümünü temin edin bilgisayarınıza yükleyin ve resetleyin sistem otomatik olarak güncelleme yapıcak ve bilinmeyen tüm virüsleride dosyalara zara vermeden online olarak temizliyecektir.

Not: Yerel diskler format atıldığında kalıcı olarak tüm verileri silinir C: ve D: gibi iki ayrı diski olan pclerde virüslerden format yolu ile kurtulmanın tek yolu HDD leri komple silip partinationları tekrar açmak gerekmektedir bu şekilde sistemde olan bulaşıcı virüslerden tümü ile kurtulunmuş olunur...
  • quote:

Formatla bile gitmeyen bir virüs... Çok acil yardım..

Format attığın cd yi tarat piyasada virüslü işletim sistemleri var örnek windows xp sp3 perfect gibi ...

http://r a pidshare.com/files/200846418/Perfect_XP_ISO_VIRUS.JPG
  • SELAM ARKADAŞLAR.BİRKAÇ HAFTAYA KADAR BENDE DE AYNI VİRÜS VARDI.3 HAFTA BU VİRÜSLE UĞRAŞTIM.UYGULAMADIĞIM YÖNTEM KALMADI FAKAT ÇOK BASİT BİRİKİ ADIMLA VİRÜSÜ TAMAMEN BİLGİSAYARDAN SİLDİM VE BÜTÜN ETKİLERİ BİLGİSAYARDAN KALKTI.HEM KAYIT DEFTERİM HEMDE GÖREV YÖNETİCİM VE DİĞER PROGRAMLAR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.ALTTAKİ LİNKTE HERŞEYİ DETAYLI OLARAK ANLATTIM.BU VİRÜSÜN NEKADAR KÖTÜ OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...KOLAY GELSİN

http://ceriavla.tr.gg/PC-DESTEK.htm?PHPSESSID=ed7c42d05840d29f55530b286cf6887b

• Kardeş farklı iki konuya aynı mesajı yazmışsın.Forum kurallarını oku lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

Kardeş farklı iki konuya aynı mesajı yazmışsın.Forum kurallarını oku lütfen.

farkındayım arkadaşım.ama arkadaşların sorunu her iki tarafta da aynı.ortak sorunla karşı karşıyalar...o yüzden arkadaiların sality v,rüsüne karşı ne yapması gerektiği hakkında bilgi vermektir.konu başlığı farklı olabilir sorunlar ortak.yinede tşk ederim uyarın için.forum kurallarını ihlal ettiysem yetkili arkadaşlardan özür dilerim.amacım yardımcı olmaktır
  • bak kardeş windows emek virüs demek zati kacılmaz bir şey bu hackerlıkla uğraşmıyorsan bu yeni virüslerin sana bulaşacağı sanma bence önce cleancleaner indir virüs kendini kopyalıo diosun cleancleaner bu kopyaları silecektir sonra kaspersky veya microsoft security essentials 2010 öneririm bunla virüsün orjinalini sil büyük ihtimal olucaktır olmazsa formattan başka çarenyok
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness.wc3.

bak kardeş windows emek virüs demek zati kacılmaz bir şey bu hackerlıkla uğraşmıyorsan bu yeni virüslerin sana bulaşacağı sanma bence önce cleancleaner indir virüs kendini kopyalıo diosun cleancleaner bu kopyaları silecektir sonra kaspersky veya microsoft security essentials 2010 öneririm bunla virüsün orjinalini sil büyük ihtimal olucaktır olmazsa formattan başka çarenyok

lazibo53
    Son mesaj 21 Eylül 2009; 1:03:41
    Son giriş 4 Aralık 2009; 22:35:44

bekle belki okur

• Ben Malwarebytes Anti-Malvare kullanıyorum. Virüsü hemen temizliyor. 30 günlük denemede yaparsın. Ama derin tarama yap.[Kunye=]
  • sat o pcyi
  • Çözüm şu yedekleri harici hardiske alın ve Fdisk yapın.Bu şekilde kurtulmuştum bu virüsten.virüs belgelere bulaşmıyor...Komple format ile Kavo silinmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky rescue disk felan denedin mi hocam
  • Bugün buraya takıldığım için bikaç şeyde ben söyleyeyim benim güvenlik pek önemsemediğim konulardı ki daha bikaç aya kadar önce şimdi şunu söyleyeyim aslında programlara fazla güvenmemek lazım aynı bi programa en azından sezgisel yaklaşmakta yarar var en azından prof için mesela ip çıkışlarını kontrol ediceksin tek tek nlimiter gibi programlarla scan port yapıcaksın netstat filan trojan adware virus programı filan derken hepsi bile tam çzöüm olamayabilir BENCE senin format cdin modlu olma olasılığı çok yüksek ayrıca orginal rtm sürümler bile modifiyeli olabiliyor, internetten indirdiysen zaten kesin trojanlıdır ve anntivüsü sonradan kurduğun için görmeyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.