Şimdi Ara

FORMATLA DOSYALARIM GİTTİ.(ACİL YARDIM!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben,Adobe Photoshop üzerinden tasarımlar yapıyorum.Hatta twitterdan bana bazı isteklerde bulunuyorlar tasarım için.

Benim masaüstünde bütün photoshop tasarımlarımın,tasarım yaparken kullandığım bütün dosyaların bulunduğu bir klasör vardı.Bilgisayar kasasının içi tozluydu.Ben de babama bilgisayarcıya götürüp temizlettirmesini rica ettim.Bilgisayar kasası ağır olduğundan ben götüremiyordum.Her neyse;bilgisayarcı,içini temizlemekle kalmamış,format atmış ve windows 7'yi yüklemiş.Bilgisayarcıya dosyalar yedeklendi mi,dedim.O da her şeyi Yerel Disk D'ye yedeklediğini söyledi.Eve geldim,baktım.Masaüstündeki her dosya duruyor.Sadece benim photoshop dosyalarım gitmiş.Bilgisayarcıya durumu anlattım.Dikkatli bak,dedi.Baktım,her yeri didik didik ettim;ama bulamadım.Bana inanın,5 tane yesyeni bilgisayar verseler;yine de o photoshop dosyalarına değişmem.Bilgisayarımda hiç oyun olmasın,yeter ki photoshop dosyalarım olsun.Ben tasarım yapmayı çok seviyorum ve üniversiteye grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum.Ben,bir tane tasarımı yapmak için en az 1-2 saatimi verdim ve birçok tasarımım vardı.Ciddi planlarım vardı.İnternet sitesi açıp bu işten para kazanmayı düşünüyordum.Photoshop dosyalarını göremeyince inanılmaz şoka uğradım.O günden beri oyun oynayasım falan gelmiyor.Ne yapacağımı bilemedim.En son bu siteye geldim.

Arkadaşlar,bu dosyaları geri nasıl getiririm,bana yardım edin.Lütfen!Photoshop benim bilgisayarda en çok sevdiğim şey.

• Kardeşim sana özel mesaj gönderdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.