gerçekten acil olmasa bunu başka bi topiğe yazardım..kurallara aykırıysa eğer lütfen kilitlenmesin çok önemli hemen öğrenmem lazım.
Arkadaşlar laptop'ta Vista yüklü. Şimdi format atıp XP yükleyeceğim.XP cd'sini taktım.Öyle başlattım. Sonra da silinecek bölümler kısmına geldiğinde E ve C diye 2 sürücü karşıma çıktı. Biri HDD o belli zaten büyüklüğünden. Ama diğeri yani E sürücüsü adı da ServiceV002 diye bi şey. Bunu da silmem mi gerekir yoksa silmemem mi ?
Yardımcı olursanız acilen çok sevinirim.
dostum c'de normal vista, e sürücüsünde de recovery bölümü vardır. bu bölüm muhtelemelen gizli bir partition'dur, 5gb'lık bir yer kaplar. eğer notebook'un yanında recovery dvd'si verdilerse ve vista'yı artık buradan kurmayı düşünmüyorsan silebilirsin. ben alırken yanında dvd verildiği ve biraz daha yer kazanmak için bu kısmı sildim. vista'yı dvd'den yüklüyorum yani...
recovery dvd'si vermediler ama ben rescue and recovery ile formattan önce recovery yaptım. Yalnız baya yer kapladı 4 dvd kadar. Onu anlayamadım.
Neyse.. yani sorun yok silsem de bi şey olmaz ?
Olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme