Şimdi Ara

formattan sonra D acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı akşamla donanımhaberailesi direk konuya girip sorunu anlatayım inşallah yardımcı olacak birileri çıkar bayramdan önce pc ye format atacaktım cd yi taktım okumadı bende götürdüm bilgisayar işi yapan birine verdim mahallede özelliklede söyledim adama formatı sadece C klasörüne at sakın ol D ye dokunma dedim illa temizleyim dersen hariciye at D klasöründekini öyle temizle dedim vatandaş tamam abi hallederiz filan iyi dedim 2 gün pc bekledi orda 3. gün aradı aradı gel abi hazır diye getirdim eve baktımki D klasörü açılmıyor ve hata veriyor
    D sürücüsündeki disket biçimlendirilmemiş
    şimdi biçimlendirmek istermisiniz diye
    bunu görünce kafayı yedim 8 10 yıl boyunca biriktirdiğim film müzik arşivim resim arşivim ordaydı ben bunu nasıl kurtarabilirim nasıl geri döndürebilirim bi yardımcı olun lütfen ücretli veya ücretsiz nasıl olursa olsun bunu geri getirmem lazım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam harici harddiske atmişsa bulabilirsin veya sistemi yedeklesiyse başka bir sey sanmıyorum adama iyi bir söv bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Hocam harici harddiske atmişsa bulabilirsin veya sistemi yedeklesiyse başka bir sey sanmıyorum adama iyi bir söv bence

adama çok sövdüm kardeş arefe demedim bayram demedim kaydım da adam aldırış etmiyo üste cıkıyo burda calısıyodu sen bozmuşsun dio gülenmi ağlanmı buna..

benim dediğim sadece c ye atmasıydı ama nasıl etti ne yaptıysa bunu çözemedim sonunda ihale bana aldı sen bozdun diye

• OrHaN038 O kullanıcısına yanıt
    G.o hocam bilmediğin yerlere götürme ders olsun sana çok şer**siz var kimse işini hakkıyla yapmıyor senin yerinde olsam bi orj win 7/8 cdsi alıp kendi formatımı kendim atarım gereksiz insanlar yüzundende sinir krizlerine girmem inş fikri olan bir arkadaş yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

G.o hocam bilmediğin yerlere götürme ders olsun sana çok şer**siz var kimse işini hakkıyla yapmıyor senin yerinde olsam bi orj win 7/8 cdsi alıp kendi formatımı kendim atarım gereksiz insanlar yüzundende sinir krizlerine girmem inş fikri olan bir arkadaş yardımcı olur

saol hocam valla düştük bi kere bu işe normalde hep ben atardım ama bu sefer cd yi taktım okumadı bi kaç kere denedim baktım olacağı yok uğraşmadan veriyimde yapsınlar dedim keşke eski haliyle kalsaydı öyle insanların öyle esnaflarında ALLAH bin türlü belasını versin şerefsiz adiler ya haram zehir zıkkım olsun aldıkları para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.