Şimdi Ara

Formattan Sonra Dosyaları Geri Getirmek (Çok Önemli Durum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
40.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim başım ciddi bir belaya girdi.
    müşterimizin bilgisayarındaki outlook express dosyaları kayıp bunları bulamazsam mahkemelik olacağım .. 2 gündür uyuymuyorum bunları geri getirmeye çalışıyorum. doğru düzgün çalışan bir program bulamadım. sizin bildiğiniz bir program varmı 100% çalıştığına emin olduğunuz. bu durumdan kurtulmam gerek. 100% çalışan bir program varsa satında alırım. dosyaları geri getiriyorum ama bozuk getiriyor. içi boş olarak getiriyor. örneğin 2006 dan bu yana olan veriler geliyor ama çoğunun içi boş geliyor. bunun bir çaresi varmı acaba ?
    lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashGunlugu -- 9 Mayıs 2010; 15:20:09 >

• merhaba;

ekmek parası için uğraşıyoruz sırf düzgün bi yaşantı sürelim diye. bazen böyle durumlar olabiliyor.easy recovery falan var senin için easy recovery uzun sürer gerçi hepsi uzun sürer ama recovery ustalarımızın yazdığı eski bir linki sana ileteyim. işini görür sanırım.

donanımhaber forum
    Recovery Ustaları | EasyRecovery & GetDataBack ## Dosya Kurtarma Resimli Anlatım » Sayfa 1 - 14
    http://forum.donanimhaber.com/m_17365089/tm.htm

• Get data Back senin işini görebilir, fat yada NTFS için ayrı ayrı tarama yapabilirsin.

çok sağlam programdır..
  • Sağolasınız Arkadaşlar;
    O konuda verilen programların hemen hemen hepsini denedim..
    mail dosyaları geliyor ama maillerin içi boş geliyor.
    gelen dosyaları outlook express dbx repair programları .eml formatına çevirip düzeltmeye çalıştım hepsini sağlıklı bir şekilde düzeltmediler.
    2006 / 2007 / 2008 mailleri geri geliyor sorunsuz birşekilde ama 2010 yılına ait mailler sağlam mailleri boş geliyor. oluşan .eml dosyalarına bozuk olan mailleri konu başlıkları görünüyor ama içerik boş görünüyor..
    bir çıkar yol bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashGunlugu -- 9 Mayıs 2010; 20:13:01 >
  • hocam çoğu programla bu tarz vaatler veriliyor ama maalesef dediğiniz gibi ya işe yarayacak dosyalar bulunamıyor ya da bulunsa dahi kullanıulamıyor benim size tavsiyem bu işi profesyonel olarak yapan firmalarla iletişime geçmek eğer lisanslı ürün almayı göze kyduysanız bu da bir seçenek... umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.
  • Recover My Files adlı yazılım ile verilerinizin bir çoğunu kurtarabilirsiniz ancak hdd ye hiçbir veri yüklemeyin format işlemi dışında çünkü yazılacak her veri sizin eski verilerinizin silinmesine neden olacaktır...
  • yahu PC de outlook express kullanılıyormuş. ben microsoft outlook'un yedeğini aldım. ikiside kullanılyor aslında ama güncel olan outlook expressmiş. bir anlık dalgınlıgıma geldi sildim hepsini üzerine tekrardan windows kurdum vs vs. sonuç olarak başarılı olamadım. dediğiniz gibi bu işi yapan firmalara müracat edeceğiz artık.

tekrardan teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli yillar geliyor 2010 bos cikiyor diyorsunuz.buda %99.99 oranla o verileri sildiginde program dosyasi veya windows la ilgili bir dokuman yazildi.yani formatladiktan sonra uzerine birsey yazmasaydin hepsini alirdin ama bir kismini kaybettin demek oluyor.karamsar oluyorum biraz ama buyuk firma bile alamayabilir ornek vermek istersem negatif fotograf filmini yikatmadan acarsan herseyi kaybedersin geriyede donmez.benzer kurtarma calismalari yaparken ayni dosyalarin guncellendikce farkli yerlerde yazilip bazi kisimlarin uzerinede birsey yazilmadigi icin tarama esnasinda defalarca karsima cikiyor ama $anssizlik olacagim dedimmi imkansiz hale getirebiliyor i$imizi.gecmis olsun.in$allah verilerine ula$abilirsin.
  • Ramadan ;

10 format öncesindeki dosyaları getiriyorlar bence bir format öncesinide getirirler. ve formatı attıktan sonra outlook express açılmamıştı bile kurtarma operaasyonuna başladığımızda.
    yani üzerine replace etme ihtimalide çok düşük. mailler o hardisc te duruyor elbet geri gelecek. geri gelmeli :S
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    Bir arkadaşın pc'sine format attık ancak içinden silinmemesi gereken bazı dosyalar silindi ( Word dosyaları ) Bunları geri getirmek için Recuva programını kullandım ve dosyaları geri getirdim.
    Ancak! dosyalar açılmıyor açılsa bile içinde okunabilir birşey yok farklı alfabe gibi birşeylere dönüşmüş durumda.
    Dosyalar Office 2010 ile yazılmış. Office 2010 dahil olmak üzere tüm sürümlerini denedim. Wordfix denedim. Office 2003'ün düzeltme özelliğini de kullandım ama işe yaramadı. Bu dosyaları okunur hale getirmek için ne yapabilirim lütfen acil yardım eder misiniz?
  • ümit kırmak istemem ama kalıcı ve işe yarayan bir çözüm yok şu ana kadar bende epey birşey denedim ama sonuç anlamlı değil...
  • FlashGunlugu F kullanıcısına yanıt
    Müşteri Outlook Express'teki iletilerini Microsoft Outlook uygulamasına almışmı,o konuda müşteri ile görüşüldümü ?
    Belkide her şey Microsoft Outlook içinde duruyordur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    :) Konu üzerinden 5 yıl geçmiş. Ben o işten yara almadan sıyrıldım. nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile :) 3 tane iş yeri değiştirdim üzerine :)

Teşekkürler yinede :)
  • FlashGunlugu F kullanıcısına yanıt
    Konu tarihine bakmadığım için konuyu ilk sıralarda gördüğümde yardımcı olayım dedim ancak meğerse konu çok eskiymiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.