Arkadaslar Benım Sorunum Su: Format Atmadan Once Yer Imlerını Yedeklemeyi Unuttum (Firefox). Bunlara Ulasabılır Mıyım Acaba ? Eger Cozumu Varsa Ve Ogrenebılırsem Cok Sevınırım.. Iyı Forumlar..
sisteme format attın yani iş işten geçti. mlsf yedeklemen lazımdı.
Hadi Yaa.. :( Bu Kotu Oldu İşte. Tesekkur Ederim.
Belkı De Senın Bılmedıgın Bı Caresı Vardır :) Gene De Beklemek Faydalı Olabılır Dıger Cevapları. ;)
geçmiş olsun hepsi gitti .yedeklerinide almadığına göre onların geri gelmesi imkansız
bende de aynısı oldu dün format attım dalgınlıktan onları unuttum tabi hepsi gitti yalnız yedekleme dediğiniz nasıl oluyor yani bi programı mı var yoksa linkleri tek tek elimizle bi yere mi kopyalıyoruz
Firefox için Xmarks diye bir eklenti var. Onu eklersiniz firefox'a,bir kullanıcı adı ve şifre oluşturursunuz sık kullanılanlarınız xmarks sunucusunda saklanır sizde kıl ile yün ile uğraşmazsanız sık kullanılanlarınızda gitmemiş olur. Olmadı, Mozbackup diye küçük bir program var. Onu kurup tüm firefoxunuzu başka bir partitiona yedeğini alıp saklayabilir ve herhangi bir firefox sürümünün üstüne gene mozbackup ile yedeğinizi yazdırabilirsiniz.
çok önemliyse ve format atarken hızlı format ı şeçmişsen, recovery programlarıyla geri alabilirsin..C:\Documents and Settings\******\Application Data\Mozilla\Firefox
bookmarks dosyasını kurtaracaksın..kolay gelsin..
Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Cevaplarınız İçin..
EASEUS Data Recovery Wizard Professional adlı yazılım ile format öncesindeki dosyaları kurtarman mümkün. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o dizindeki dosyaları kurtarabilirsin. Bu program işini görecektir.
tamam burakkcbyk denicem dedıgını tsk ederım
IdontKnoWw şu an itibari ile yapılabilecek şeyi söylemiş. Fakat mozilla'da yer imlerini dışarı aktarabiliyorsunuz..Ekstra bir programa ihtiyacınız yok. Bunun yanında yer imlerinizi, browser ayarlarınızı istediğiniz bilgisayara götürebileceğiniz bir sistem de mevcut o da OPERA. Opera'da bir kullanıcı hesabı oluşturuyorsunuz, istediğiniz pcden oturum açın, kendi ayarlarınız,yer imleriniz ile sörfe devam edebiliyorsunuz.. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme