Şimdi Ara

Masaüstünde silinemeyen boş bir klasör.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese. 2 gün önce akşam msaüstünde yeni bir klasör oluşturdum. Adı boşluk. Alt+0160 ile koydum ismini. Enterladım. Klasörün içi boş. Onu şuan silemiyorum. İsmini değiştiremiyorum. Özelliklerini açıyorum. Salt okunur görünüyo. Onun salt okunur olmaması için o işareti kaldırıyorum. Uygula deyip tamama basıyorum. Tekrar özellikleri açtığımda iste aynı şekilde salt okunur görünüyor. Masaüstünde olmasa bi nebze... Ama sinirimi bozuyor. Onu ordan nasıl kaldırır ya da silerim? Yardıma ihtiyacım var.

http://img7.imageshack.us/img7/9783/adszzf.jpg
    Bu linkte de resmi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmralcn -- 18 Haziran 2009; 22:12:31 >

• Silinmiyorsa sende gizle sinirlerin bozulmasın
  • 2 gündür gizli duruyodu zaten. Ama nereye kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Silinmeyen dosyalar için RESİMLİ ANLATIM
    konusunu inceleyin
    .

Unlocker 1.8.3 (Silinemeyen Dosyaları Silme Aracı)
    konusunu inceleyin
    .

Katılıyorum size.Ben unlocker kullanıyorum tavsiye ederim konuyu açan arkadaşa...

• OH! İkinize de çok teşekkür ederim. İlk olarak programı deneyeyim dedim. Unlocker gerçekten çok işime yaradı. Artık böyle bir sorunla karşılaşırsam hemen aklıma bu program gelicek. Çok ok teşekkürler. :)
  • Unlockerin silemediği hiçbir dosya yok windows klasörlerini bile silebilirsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de buna benzer bi sorun var fakat sorunu çözemedim...bitane albüm indirmiştim ve masaüstüne albüm isminde klasör oluşturdum(virüs vs değil) ve daha sonra içindeki şarkıyı sildim, sonrada boş klasörü kaldırmak istediğimde hata veriyor

"Bu öğe bulunamadı Artık C:\Kullanıcılar\fatih(kullanıcı adım)\Masaüstü konumunda değil. Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin." diyor --Yeniden Dene ve İptal seçenekleri var sadece--

öğe masasütünde, güvenli kipte kaldırmayı denedim olmadı, hard diski başka bir bilgisayara taktım ve farklı işletim sisteminde kaldırayım dedim yine olmadı...kalsın bari gizli olsun dedim fakat o da olmuyor
    aynı isimde farklı bir klasör oluşturuyorum ve siliyorum ozaman siliniyor fakat bu seferde sonradan oluşturduğum klasör silinmiyor :) mecburen masaüstünde bi yer verdim öyle duruyorum artık
  • şuraya sorununu yazmadan bir dolaşsan internette çözümü bulursun..hep hazırcılık

unutmadan google diye bir arama motoru var yada yandex vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yourself88

bende de buna benzer bi sorun var fakat sorunu çözemedim...bitane albüm indirmiştim ve masaüstüne albüm isminde klasör oluşturdum(virüs vs değil) ve daha sonra içindeki şarkıyı sildim, sonrada boş klasörü kaldırmak istediğimde hata veriyor

"Bu öğe bulunamadı Artık C:\Kullanıcılar\fatih(kullanıcı adım)\Masaüstü konumunda değil. Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin." diyor --Yeniden Dene ve İptal seçenekleri var sadece--

öğe masasütünde, güvenli kipte kaldırmayı denedim olmadı, hard diski başka bir bilgisayara taktım ve farklı işletim sisteminde kaldırayım dedim yine olmadı...kalsın bari gizli olsun dedim fakat o da olmuyor
    aynı isimde farklı bir klasör oluşturuyorum ve siliyorum ozaman siliniyor fakat bu seferde sonradan oluşturduğum klasör silinmiyor :) mecburen masaüstünde bi yer verdim öyle duruyorum artık

Komut istemi ile acarak silebilirsin. tabi birkac komut bilmen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internette dolaştım ve birkaç uygulamayı denedim fakat olmadı..ben hazıcılardan değilim şükür, genelde her sorunumu öne kendim çözüm bulmaya çalışırım, bu sayede bilgisayar daha iyi öğreniliyor..ama çokta fazla vaktim olmadığından uzun uzun araştırma yapamıyorum..zaten araştırma yaparkende bu konuyu okudum bende böyle bi sorunum var dedim..zaten pc min tekrar yükleme vakti gelmişti yükledim gitti...

evet kardeşim komutla halledilebilir, ben kurulum yaptım..eyvallah sağolasn ;)
  • arkadaşlar bende dosyaları sildim 2 dosya ara bölümünde gözüküyor ancak dosya konumunda değil diyor silinmedi mi niye böyle oldu anlamadım silemedim de aratıyorum çıkıyor başka bi yere mi gitti acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.