Ekran kartı çizgiler
Merhabalar. Yeni sistem topladım fakat ekran kartımı değiştirmedim. Bilgisayarı açtığımda ekranda çizgiler oluştu. Ekran kartını söktüm üfledim falan tekrar taktım sorun çözüldü. Anlık bir şeydir belki dedim ve o gün kullandım ekran kartımı ve hiç problem yaşamadım. Ertesi gün tekrar bilgisayarımı açtığımda yine aynı çizgiler oluştu. Yine ekran kartını söktüm taktım ve tekrar açtım düzeldi. Kullanırken herhangi bir problem yaşamıyorum. Oyun oynarken de problem yaşamıyorum. Fakat bilgisayarı ilk açarken neden yapıyor olabilir bu problemi.
Ayrıca ekranda çizgiler olduğu zaman "aygıt yöneticisine" baktığım zaman Radeon (TM) RX 470 Graphics de sorun gösteriyor. Ekran düzgün olarak açtığında aygıt yöneticisinde sorun kalmıyor.
Yüklü olan Ekran kartı driver en son sürüm "whql-amd-software-adrenalin-edition-24.7.1-win10-win11-july19-vega-polaris"
OCCT testi yaptım, herhangi bir problem vermedi. Ben yazılımsal mı yoksa donanım problemi mi var emin olamadım. Donanım problemi olsa testte hata verirdi diye düşünüyorum. Sıcaklık 33-44 aralarında. Yazılımda olmaz diye düşünüyorum da.
MSI Tomahawk B650 anakart
Ryzen 7 7800x 3d işlemcim
Kingston 64GB 6000 RAM lerim var.
Sistem Tavisyesi
Merhabalar
Elimde Sapphire Nitro Radeon RX470 8GB Ekran kartım var. Birde Corsair H100 sıvı soğutucum var.
Donanım haber sistem üst tavsiyelerinde bu ürünler var. Acaba ekran kartıma bunlar nasıl olur. High Power 750W lık power var. Eski DDR3 lük sistemim kullanılmıyor. Bu ürünler ekran kartım ile nasıl olur acaba ? Yada öneri olarak ne yapabilirim kafam çok karıştı. RAM ler mesela corsair daha mı iyi olur bu sisteme ? Çok teşekkürler
Powerbank şarj kesme sorunu
İyi Günler, Xiomi nin 5 senedir bu harici powerbank kullanıyorum. daha önce lg g3 telefon modelinde kullanıyordum, sorun yaşamıyordum. 1 senedir falan kullanmadım, şimdi Huawei mate 20 lite model telefonumda kullanayım dedim fakat şarj etmeye başlıyor, 3 saniye 5 ya da 10 saniye kadar şarj edip sonra şarj kesiliyor. powerbank tam kapasite dolu olmasına rağmen şarj etmeyi kesiyor. Ana tuşuna basınca tekrar şarj etmeye başlıyor fakat 3-5 saniye sonra tekrardan şarj etmesi kesiliyor. Acaba bu güç çıkışları yetersiz mi geliyordur. (Resimler temsilidir, bahsettiğim ürün bu model)
Xerox 3110 yazıcı problemi
|
Asus K56CB bi kaç yükseltme yapıcam!
|
Canon Pixma MP280
|
Discovery Şarj sorunu
|
Balık yumurtasından anlayan var mı
Çince blen var mı?
|
Sim kart Servis Sorunu
|
Meslek: bilgisayar tekniker, programcı
İlgi Alanları: Bilgisayar, Çizim, Atıcılık, Fotoğrafçılık
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 357
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 11.626 (Bu ay: 199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware