Şimdi Ara

Formattan sonra FPS düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım daha önce xp idi. Şimdi w7 formatı atıım ve fps 20-30 arası düşüyor. Daha öncede bilgisayarda w7 varken oynadım ama hiç sorun yoktu. PC de ısınma sorunu da yok napmalıyım ?

• Arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu?
  • Ekran kartı sürücülerini ses kartı sürücülerin tam mı ?
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran karti tam da sesin bi onemi yoktur diye guncellememistim onuda guncelleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julius Aegon

Hocam ekran karti tam da sesin bi onemi yoktur diye guncellememistim onuda guncelleyeyim.

Sonuç ? Olumlu bir sonuç alabildin mi ?
  • Framework 3.5 yükledin mi?
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam malesef.

• sir balık kullanıcısına yanıt
    Yüklemedim hocam ama en kısa zaman da o prof
    gramida yukliycem. Bir de bir arkadasim gamebooster programi onermisti sizce ise yarar mi?

• Framework için;http://msdn.microsoft.com/tr-tr/library/hh506443(v=vs.110).aspx

Gameboosterın çok faydası olacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.

Directx son sürümünü yüklemediysen sorun o da olabilir.
    Hocam frameworku şimdi kuruyorum. DirectXin son güncel linki elinizde var mı ya da nerden bulabilirim? İlginiz için teşekkürler
  • quote:

Hocam frameworku şimdi kuruyorum. DirectXin son güncel linki elinizde var mı ya da nerden bulabilirim? İlginiz için teşekkürler

Şimdi farklı bir siteden link vermeyeyim yasak olabilir. Google da directx 11 arat çıkar zaten.

Bu arada oyunu çalıştırırken özellikler > uyumluluktan windows 8'i seçip çalıştırmayı da deneyebilirsin.
  • Windows Update'deki güncelleştirmeleri yüklemediysen yükle, windowsun korsan ise KB971033'ü kurma, zaten işaretli olmaz o.
    Hocam benim bilgisayarım W7 ama. Birde dediğiniz dizini daha açık yazar mısınız? Uyumluluğu ayarlamayı.
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    W7 güncellemelerini yüklüyorum hocam.
  • quote:

Hocam benim bilgisayarım W7 ama. Birde dediğiniz dizini daha açık yazar mısınız? Uyumluluğu ayarlamayı.

Pardon windows 7 demek istedim. Kısayola sağ tıkayıp uyumluluk sekmesine gelip bu programın çalışacağı uyumluluk modunu windows 7 olarak seçebilirsin.

Fps düşüşleri çok büyük değilse doğal olabilir. Sonuçta win7 bilgisayarı xp'den daha fazla zorlayan bir işletim sistemi. Haliyle ufak fps düşüşleri normaldir.
    Hocam bu fps düşmesi normalin dışında. Yazın da pcde w7 yüklüydü ve oyun sorun yapmıyodu. Framework programını pcye yüklememişim onu fark ettim. Şimdi ise yükleyemiyorum sorun çıkarıyo.
  • formattan sonra tüm oyunlarımda fps düşmesi yasıyorum driverları kontrol ettim hepsi tamam gtx950m ekran kartım var ama en düşük ayarlarda bile tüm oyunlarda fps düşüyor fortmattan önce böyle birşey yoktu yardım edebilirmisiniz?
  • Bende gtx960m var 4gb aynı sorunu yaşıyorum orta düşük ayar 89fps alıyorum düşüyor çıkıyor. Eskiden full ayar 150 alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia denetim masasından 3d ayarlarına girip oyunlardan lolü seçin tercih edilen grafik işlemciden de yüksek performanslı yazanı seçin. Lol yoksa aynı yerden ekleye basıp yolu seçip ekleyebiliyorsunuz. Bütün lol exe lerini yapmanızda fayda var.

Oyunun dosya yolunda yani kurulu olduğu yerde exeye sağ tıklayıp özelliklerden yönetici olarak çalıştır kutusunu tikleyip işletim sisteminize göre üstten uyumluluk ayarını yapıp uygula diyiniz.

Hala olmuyorsa muhtemel ekran kartınız güncel değildir yahut son güncelleme ile sıkıntılar gelmiştir. Ya en son sürüme güncelleyin ya da son sürümse bir öncekini internetten bulup onu yükleyin.

İşlemci termal macunu da önemli.En son bakılmalı tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.