Şimdi Ara

Formattan sonra hiçbir VPN Servisi çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dün bilgisayarımda olan bir problem yüzünden format atmam gerekti. Bu format sırasında karşılaştığım sorunları size anlatamam. Ama hepsini hallettim. Ancak şu anda bir problemle karşılaştım. Google Chrome ve Opera gibi tarayıcılarda hiçbir VPN servisi çalışmıyor. Çalışıyor gösterenler de oluyor fakat internete girmiyor. Antivirüsü devre dışı bırakıp da denedim ama sonuç yine aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

• Psiphone 3 isimli vpn programını kullanıyorum. Kullanım esnasında herhangi bir hız düşüşüne pek rastlamadım.Tabi seçilen ülkeye görede hızda oynama olabiliyor. Ancak öyle vpn yapısına bağlı olarak ortaya çıkan yüksek hız düşüşlerini görmedim.Performansı gayet iyi bir program diyebilirim. Son bi kaç yıldır sürekli olarak kullanıyorum.

Linkten sayfayı aşağı doğru indirip Doğrudan İndirmeler yazan yerden Windows sürümünü indirebilirsiniz. Kurulum gerekmiyor, portable olarak kullanıyorsunuz. Kota sınırı falanda yoktur.

Bununlada bi kontrol edin. Sonuca göre sistemde mi yoksa kullanılan programlarda mı sorun var onuda anlamış olursunuz. Duruma göre sonucu yazarsınız.

psiphon3.com
    Psiphon | Android uygulaması ve Windows istemcisini indir
    https://psiphon3.com/tr/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 1 Ekim 2018; 20:18:11 >

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Durum durduk yere çözülmüştür bi süre sonra opera vpn çalışmaya başladı. Diğerlerini denemedim ama opera yeter. Teşekkür ederim yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.