Şimdi Ara

Formattan Sonra Hızlanmayan Bilgisayarın Derdi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadışım çok yavaş diye dizüstü bilgisayarını format atmam için bana verdi. Windows 7 Format attım. ancak formattan önce nasılsa aynı yavaşlığı devam ediyor. Sağ tıklamaya bile 30 saniyeden sonra tepki veriyor. Açılış sesi açıldıktan 4-5 dakka sonra geliyor bir işlemi yapmasını beklemeden yanlışlıkla tekrar tıklasan programlar hemen yanıt vermiyor uyarısı veriyor.
    Aklıma ilk gelen sorunlar
    Bed sektör (Hd Tune Ve HDD Regeneratör ile tarattım sonuç temiz)
    Ram sorunu (Windows Bellek tanılama ile kontrol ettim sonuç temiz) (Bu arada bilgisayar yeni açıldığında bile 1,4-2 gb civar ram kullanıyor Toplam Ram 4gb)
    Bütün Sürücülerini Sitesinden indirip Kurdum (Hoş kurmasamda hızlı çalışması gerekir)

Sorun başka neden kaynaklanır aklıma bir şey gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarın markası: Acer Aspire V3-571G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaksoy89 -- 1 Şubat 2015; 18:34:25 >

• Bad sector
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum hdd den olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-02 -- 7 Şubat 2015; 8:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V3-571G de 12 gb ram yok mu?
  • Bad Sector,Ram,Toz. Fanlarını elektrikli süpürge kullanarak hemen temizleyebilirsin, ayrıca bad sector için de kullanabileceğin belli başlı programlar var
  • Laptopun içini tozlardan temizleyin.
  • Sorun çözülmüştür teşekküler
  • Yazılımla ilgili sıkıntısı olmadığı halde formattan sonra hızlanmayan pc nin sorunu donanımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat hamsi

Sorun çözülmüştür teşekküler

nasıl çözdüğünü yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü bulabilirler :)
  • Donanımsal bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Empire

quote:

Orijinalden alıntı: piskopat hamsi

Sorun çözülmüştür teşekküler

nasıl çözdüğünü yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü bulabilirler :)

iolo system mechanic ile tarattım onardım. olması gerektiği gibi olmadı ama iş görür hale geldi. Sorun kaynağı donanımsal olduu için anca bu kadar oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.