Şimdi Ara

Formattan sonra yaşadığım sorun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gün önce pc ye format attım windows 10 a geçirmiştim win 7 den şimdi tekrar 2-3 gün önce dediğim gibi yeniden windows 7 ye format attım.çünkü pc win 10 da kasıyordu.Format attıktan sonra sp1 yüklememi istedi.(service pack 1) yükledim çünkü internet explorler in 8. sürümü vardı daha sonra internet explorleri 11 e yükselttim ve google chrome u yükledim. fakat yükledikten sonra pc çok fazla kasıyordu.öyle ki google chrome da yeni sekme bile anca açılıyordu sonraki gün hard diske windows tan hata çözümleme (hata onarımı) yaptırttım ve daha sonra birleştirttim. şu anda pc eskisine göre daha hızlı ama 2 sorunum var:Chrome ve internet explorler baze pc yi ilk açtığımda geç açılıyor ve hata onarımını yaptıktan sonra hataları found adlı dosyaya koydu bunları silmem mi gerek?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Dostum sen hic urasma al bi 120 gb ssd bak keyfine benimde hdd vardi 80gb pc ozellikleri iyi ama hdd yuzunde yavas ssd aldim uctu hatta bi ara ssd bozulda 2 kere format attim hdd yinede yavasdi sonrada ssd gelince iyi pc aciyorum 30 40 sn beklemeden opera aciliyo hdd olsa 2 3 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.